Asplan Viak signerte overtagelse av Structor Bergen. (f.v.) Jan Ove Holmen, administrerende direktør Structor Holding, Elisabeh Heggelund Tørstad, adm. dir. Asplan Viak og Bjørn Horn

Asplan Viak fullførte Structor Bergen-oppkjøp

Denne uken ble Asplan Viaks overtagelse av aksjene til Structor Bergen AS formalisert.

Dette innebærer en betydelig styrking av både kompetanse og kapasitet innen fagfeltene VVS og elektroteknikknikk, skriver Asplan Viak i en pressemelding.

20 ingeniører, fagingeniører og sivilingeniører fra Structor Bergen hadde denne uken sin førte dag på jobb i Asplan Viaks Bergenskontor.

- Dette er fagfelter Asplan Viak har som mål å vokse innenfor. Vi er derfor veldig fornøyd med å kunne styrke disse fagområdene såpass betraktelig som det denne overtagelsen innebærer, sier administrerende direktør i Asplan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad.

Oppkjøpet av Structor Bergen er et strategisk grep for å styrke vår markedsposisjon og evne til å levere på viktige oppdrag fremover.

- Vi blir med dette en markant rådgiver på Vestlandet, samtidig som vi både får mer kapasitet og kompetanse innen VVS og Elektro nasjonalt. Jeg gleder meg veldig til å bidra til utviklingen av disse fagområdene fremover, sier Per Christian Randgaard, divisjonsdirektør for Bygg og Infrastruktur i Asplan Viak.

- Etter å ha jobbet 5 år innen spesialfeltet VVS og elektro, erfarte vi at allianser ofte var suksesskriteriet for å kunne gi komplette tilbud og lande viktige kontrakter og rammeavtaler. Som en del av Asplan Viak vil vi være blant de sterkeste flerfaglige miljøene i Bergensområdet, sier Bjørn Horn, som nå går inn som gruppeleder for VVS og elektro i Bergen.