Asfaltarbeidere

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry
FylkeVestland
StedSogndal
Søknadsfrist20.02.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører, og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Til Entreprise Midt, område Sogn og Fjordane søkes det etter:

ASFALTARBEIDERE

NCC Industry Asfalt setter opp asfaltverk i Eikefjord og søker i den forbindelse etter flere dyktige asfaltarbeidere i Sogn og Fjordane og omegn. Vi har en sterk organisasjon på plass. I 2020 ønsker vi å forsterke denne organisasjonen ytterligere for veksten vi ser komme.

Dine kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • Erfaring som utleggerfører og valsefører
  • Relevant fagbrev og nødvendige sertifikater
  • Forstå og snakke norsk er en forutsetning
  • Stor arbeidskapasitet og godt humør

Oppstart: Sesong 2020 (april) 

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 20. februar 2020, men søknader vurderes fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Thor Kvam
Områdesjef Binab
+47 928 56 436

Vis flere stillinger: