Asfaltarbeidere

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry
FylkeVestfold og Telemark
Søknadsfrist31.01.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører, og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. Spriderlag utfører alle mulige oppdrag for private, kommuner, entreprenører og Statens Vegvesen. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

For sesongen 2020 har Asfalt Entreprise Øst behov hele spriderlag til små og mange asfaltoppdrag i Vestfold og Telemark, samt Drammen/Lier.

Dine ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • Relevant fagbrev
  • Førerkort klasse BE
  • Forstå og snakke norsk er en forutsetning
  • Stor arbeidskapasitet og godt humør

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Søknadsfrist 31. januar 2020. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

Søk her

Kontaktpersoner:

Runar Bye
Site Manager, Vestfold/Telemark
+47 482 33 743

Vis flere stillinger: