Asfaltarbeidere

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist14.05.2018

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

I Trondheim vil NCC Industry Asfalt, Enterprise og Store prosjekt Midt ha behov for flere formenn, dyktige asfaltarbeidere og hele asfaltlag i Trondheim og omegn til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn.

Vi søker for sesongen 2018:

Asfaltarbeidere og hele asfaltlag til Midt-Norge

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • relevant fagbrev
  • utvidet sertifikat
  • forstå og snakke norsk er en forutsetning
  • stor arbeidskapasitet og godt humør

Den nødvendige interne opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist 14. mai 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Rune Johansen
HR Sjef, NCC Industry AS
+47 900 16 926
rune.johansen@ncc.no

Thor Kvam
Områdesjef Binab
+47 928 56 436
thor.kvam@ncc.no

Vis flere stillinger: