Asfaltarbeidere, Entreprise Trøndelag

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist24.08.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry har behov for flere dyktige asfaltarbeidere i Trondheim og Trøndelag.

Vi har en sterk organisasjon på plass og denne sesongen har vi mye asfalttonn som skal legges i Trøndelag. Vi ønsker å forsterke organisasjonen ytterligere for veksten vi ser komme, og søker nå etter:

ASFALTARBEIDERE TIL ENTREPRISE TRØNDELAG

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • Erfaring som utleggerfører og valsefører
  • Relevant fagbrev og nødvendige sertifikater
  • Forstå og snakke norsk er en forutsetning
  • Stor arbeidskapasitet og godt humør

Oppstart: snarest

Vi tilbyr

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 24. august 2020, men søknader vurderes fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Thor Kvam

Områdesjef Binab

+47 928 56 436

Vis flere stillinger: