Asfaltarbeider/asfaltør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

Firma Veidekke Industri
FylkeRogaland
Søknadsfrist30.06.2020

Liker du kombinasjonen av fysisk arbeid og maskinkjøring, er nøyaktig og opptatt av å gjøre godt og nøyaktig arbeid? Da er du kanskje vår nye kollega.

Ved vårt asfaltanlegg i Rogaland jobber vi med utlegging av asfalt for kommuner, stat/fylke, private og entreprenører. Vi har nå behov for å fylle på laget med en dyktig asfaltarbeider.

Arbeidsoppgaver

Som asfaltarbeider/asfaltør vil du ha en hverdag ute langs vei hvor du som en del av et asfaltlag hvor dere legger ut asfalt med rett kvalitet og utførelse, på rett plass til riktig tid. Dette skal naturligvis skje på en trygg og sikker måte. Dere kjører maskiner og tyngre kjøretøy som må vedlikeholdes daglig, og alt arbeid som utføres må dokumenteres etter gjeldende regler og rutiner. Vi ser for oss at du er en type som både er praktiske anlagt, men samtidig ryddig og opptatt av å levere fra deg et godt og skikkelig arbeid av høy kvalitet - sammen med laget ditt.

Ute på arbeidsstedet er asfaltlaget bedriftens ansikt utad. Her møter dere kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men anbefaler oss for andre.

Kvalifikasjoner 

  • Du har gjerne fagbrev som asfaltør, erfaring med asfaltarbeid, eller erfaring innenfor asfalt/bygg og anlegg
  • Du må minimum ha førerkort klasse B
  • Ønskelig med førerkort klasse C/CE
  • Du behersker et av de skandinaviske språk både skriftlig og muntlig

Profil

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt. Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje og har godt samspill med dine kolleger på laget. Du må være innstilt på at det kan forekomme noen reisedøgn i asfaltsesongen.

Søknadsfristen er 30. juni, men aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Kontaktpersoner:

Jarle Skjelbreid

Telefon 969 11 338

Torgeir Erland

934 99 758

Søk stilling

Vis flere stillinger: