stor

Vi søker nye medarbeidere i Indre Sogn

Veidekke er eit av Skandinavia sine største entreprenørselskap med 6.100 tilsette og ei omsetning på 18 milliardar kroner (2011). Verksemda omfattar bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltverksemd, pukk og grus samt vegvedlikehald. Våre verdiar er profesjonell, redeleg, entusiastisk og grensesprengande. Våre mål for helse, miljø og tryggleik, HMS, er likestilt med dei økonomiske måla. Veidekke er kjenneteikna av ein desentralisert organisasjonsmodell med ein sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeidar­involvering. Over halvparten av dei tilsette er medeigarar og har til saman 20 % av aksjane i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har sidan starten i 1936 aldri gått med underskot.
Veidekke Entreprenør AS Distrikt Sogn og Fjordane har nær 80 tilsette, og har avdelingskontor i Sogndal, på Sandane og i Volda. I 2011 hadde vi ei omsetning på 180 millionar kroner.

FirmaVeidekke Entreprenør AS
FylkeSogn og Fjordane
StedSogndal
Søknadsfrist14.12.2012

Til vår byggverksemd i Indre Sogn søker vi:

 

Prosjektingeniørar og formenn

til spennande og varierte oppgåver i samband med prosjekt. Vi ynskjer at du er ingeniør, eller at du har solid handverksbakgrunn, erfaring frå tilsvarande stilling og gjerne teknisk fagskule.

 

Fagarbeidarar

med fagbrev i betong/forskaling.

 

Link elektronisk søknad:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=38651171

 

 

Spørsmål?

Christine Aagård Midthjell

HR-leder

Vis flere stillinger: