OBOS vokser raskt i Rogaland

Hittil i år har 772 rogalendinger meldt seg inn i OBOS.

Medlemsveksten har aldri vært så høy som etter at Hetland boligbyggerlag fusjonerte med OBOS for snart to år siden. Senere er også Jæren boligbyggerlag kommet til. Til sammen har OBOS mer enn 11 000 medlemmer i Rogaland.

Nye boliger
Årets økning i antall medlemmer skyldes i stor grad at OBOS tilbyr et variert boligtilbud og har stor byggeaktivitet for tiden. Bare på Tastarustå er det solgt over 190 boliger.

– Tidlig neste år står splitter nye boliger klare for innflytting både på Tastarustå i Stavanger og på Austrått i Sandnes, forteller regiondirektør i OBOS Rogaland Sigurd Sivertsen.

Nye boliger er også planlagt på Bogafjell, Nærbø, Badedammen og i Haugesundsgata i Stavanger.

I oktober åpnet Tasta Senter som ligger i tilknytning til de nye boligene på Tastarustå.

– Det vi har bygget på Tasta er gode bidrag til bydelen. Senteret inneholder både legesenter, helsestasjon og treningssenter i tillegg til mange fine butikker, sier Sivertsen.

Medlemmene skal ha fordeler
OBOS forretningsidé er at medlemmene skal ha fordeler av sitt medlemskap som de ikke kan oppnå på egenhånd.

– Det at vi vokser gjør at vi kan tilby enda mer til medlemmene våre, sier Sivertsen.

– Vi er en av hovedsponsorene til Rogaland Teater. Dermed får medlemmene rabatterte billetter til alle forestillinger der.

Åpner meglerkontor
I januar starter OBOS eiendomsmeglere opp på Mariero og på Bryne. Meglerne vil være samlokalisert med OBOS Rogaland, og selge både nye og brukte boliger.

– OBOS har lang erfaring innen eiendomsmegling. Derfor er vi nå stolt av å kunne tilby våre kunder tilgang til en totalrådgivning når det gjelder bolig, forteller Sivertsen.