MSc i Geoteknikk

Norconsult AS er med sine 2400 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 72 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeHordaland
StedHardanger eller Bergen
Søknadsfrist31.12.2012

Norconsult Hardanger er en seksjon i vekst som utfører spennende og varierte oppdrag i et meget godt arbeidsmiljø. Kontoret har 17 medarbeidere knyttet til fagområdene arealplanlegging, naturforvaltning, arkitektur, konstruksjonsteknikk, byggeledelse, landmåling, kommunalteknikk og geoteknikk. Vi har stor pågang av nye spennende og tverrfaglige oppdrag i et stort geografisk område. Disse gjennomføres ofte i tett samarbeid med vårt kontor i Bergen og hovedkontor i Sandvika, eller med andre av våre kontor. Seksjonen har arbeidssted i Odda og Eidfjord.

Tilgangen på prosjekt er stor og vi søker nå etter vår geotekniker nr. 3 for Vest-Norge. Vi søker nå først og fremst etter en geotekniker som har interesse innen praktisk orientert geoteknisk arbeid. Vi lover varierte oppgaver. Oppdragsgivere er private byggherrer, statsetater og kommuner.

Stillingen innebærer at du blir med i oppbygging av en bred geofaglig gruppe som omfatter ingeniørgeologer, geoteknikere og etter hvert også hydrolog som skal arbeide med prosjekt innen samferdsel og infrastruktur med spesialisering på vår regionale geologi og de forventede endrede klimatiske forhold i Vest-Norge.

Vi planlegger at når faggruppen nå utvides skal det være rom for at personer blir loalisert på ulike arbeidsteder og at mye av arbeidet utføres via et ?virtuelt kontor? med koordinator plassert i Hardanger eller Bergen. Arbeidssted utenom Hardanger eller Bergen kan dermed diskuteres.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Mastergrad i geoteknikk
  • Du bør ha lært deg noe om de nye beregningsverktøyene i GS Suite eller Plaxis
  • Du bør ha praktisk interesse der hovedutfordringen i prosjektet ofte er av anleggsteknisk karakter der beregningsparametere ofte er begrensede
  • Du må være åpen for bredt tverrfaglige samarbeid om oppgaver som i detaljering spenner fra reguleringsplaner til detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass
  • Du må selvsagt være positiv og kreativ og ha et stabilt, godt humør
  • Velger du nynorsk som målform er det like greit som bokmål
  • Du må være fleksibelt innstilt til at hele Vest-Norge er din arbeidsarena

 

Vi tilbyr

  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige kollegaer
  • Uformell, solid arbeidsplass med flat organisasjonsstruktur og god hverdagsstemning
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Eierskap i egen bedrift
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, bedriftshytter mm

 

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/a6c7a11c09705616cd61fcea914ed937/860443/73643?iso=no

Vis flere stillinger: