Forskalingsnekkere

Backe Bygg er en totalentreprenør med base i Sandnes. Vi ble etablert i 2008 og har hatt en meget god utvikling siden starten. Årlig omsetning ligger på ca 200 mill kr, og vi er i dag 20 medarbeidere, hvorav flere også er eiere. Vi bygger næringsbygg og boliger i totalentreprise og åpen-bok modeller. Vårt største enkeltprosjekt så langt har vært Baker Hughes i Tananger på totalt 25.000 kvadratmeter. Vi vektlegger vår 007-filosofi, som innebærer 0 skader, 0 feil og 7% inntjening. Siden starten har vi oppfylt vårt mål hvert år. Vi flytter inn i nye lokaler på Forus høsten 2012

FirmaHeadhunter-Agency for Backe Bygg
FylkeRogaland
SøknadsfristSnarest

I Backe Bygg vil du finne mennesker som er humørfylte og lekende, men tvers igjennom seriøse. Vi er fleksible, effektive og stiller opp. Vi trives i hverandres selskap og det er viktig at også våre kunder trives med oss.

Selv om vi har komplekse og utfordrende prosjekter, er vår grunnholdning likevel at det er menneskene som gjør oss unike – ikke maskiner, utstyr og betong. Vi setter derfor mennesker og verdier i sentrum, ikke teknikk og teknologi.

Vår erfaring er at gode løsninger alltid er et resultat av godt samarbeid. Godt samarbeid kommer igjen av åpenhet, ærlighet og hardt arbeid sammen med våre kunder. Disse verdiene bidrar sterkt til at vi har oppnådd nullfeilmålet på alle våre prosjekter så langt. Sjekk gjerne vår informasjon om Åpen Bok på våre hjemmesider: http://www.backebygg.no .

Vi har sterkt fokus på HMS-arbeid, ryddighet og orden og har meget gode referanser mht sikkerhet, trivsel og avfallshåndtering på våre byggeplasser. Vi er stolte av at ingen har noensinne hatt skader med fravær på noen av våre byggeplasser.

Vi blir valgt av stadig flere utbyggere og søker derfor etter 5 nye forskalingsnekkere.


Hovedoppgaver Forskalingsnekker:

Du skal, sammen med gode kolleger, være i et av våre team med ansvar for støping, armering og forskaling. Jobben passer for dem som er fleksible, har en sikkerhets- og kvalitetsinnstilling som passer inn i vår kultur og målsetning om 0 feil og 0 skader.

Du vil hos oss oppleve en flat organisasjon med kort avstand til leder og en kollegialitet som sørger for at alle føler deltakelse og likeverd på jobb. Du blir viktig for oss for at vi skal nå de målene vi setter oss.


Vi tilbyr:

Å jobbe i Backe Bygg betyr å bli med på et vinnerlag. Vi har stor vekst, veldig utfordrende og spennende oppdrag, solid økonomi og god drift. Vi er med i et stort konsern som aller mest sikrer oss en soliditet som gir oss de ressurser vi trenger for å satse videre.

Vi er stolte av å jobbe i Backe Bygg og tror også du vil bli det. Vi setter mye inn på å nå våre målsetninger om 0 skader, 0 feil og 7% margin.

Vi har en sterk lokal forankring og du vil være tett på og en del av de beslutninger vi må ta fremover. Vi tilbyr deg å påvirke hvordan vi gjør ting og ønsker kolleger som har ideer som kan bringe oss videre.

Lønn får du også, meget konkurransedyktig sådan.

For mer informasjon, ta kontakt med Headhunter Terje Helland på +47 900 53 669 eller Headhunter Jonny Thu på +47 992 61 950


søk og logg inn her

Vis flere stillinger: