Betonmast bygger for Steen&Strøm

Betonmast Bygg Oslo skal fornye Vinterbro Senter for Steen&Strøm. Arbeidene gjennomføres i totalentreprise, og har en kontraktssum på 236 millioner kroner

Byggearbeidene startet 2. januar 2012, og planlagt byggetid er 18 mnd.

Prosjektet er tredelt, der første del består av ombygging og oppgradering av fellesarealer, fasader og tekniske anlegg på eksisterende senter. Videre skal eksisterende byggeshop samt deler av parkeringshuset rives, for å gi plass til nytt bygg i 2. etg, og nye kommunikasjonsårer mellom senter og parkering. Tredje del av prosjektet omfatter oppføring av nybygg med blant annet nytt inngangsparti, treningssenter og servicetilbud.

Den totale størrelsen på nybyggene er ca 8000m2. Eksisterende bygg er ca 35000 m2.

- Prosjektet startet med en totalentreprise/utviklingsavtale hvor vi i samarbeid med Steen og Strøm, Arcasa arkitekter og øvrige konsulenter har vært med på å utvikle prosjektet. Forutsetning for byggestart var at prosjektet var realiserbart og hvor totalkostnad for ombyggingene selvfølgelig spiller en vesentlig rolle. Det er da veldig hyggelig at vi etter et drøyt år med utvikling, planlegging og kalkulering nå kan starte byggearbeidene på, sier Ole-Bjørn Bakke, daglig leder i Betonmast Bygg Oslo AS .