Teknisk Direktør

Usbl er et moderne boligbyggelag med bred boligkompetanse. Vi har 69.000 medlemmer og forvalter 900 boligselskap med 36.000 boliger. Usbl skaper verdier gjennom å bygge og forvalte boliger. I tillegg bistår vi boligselskaper med økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning. Usbl ble stiftet i 1948 og har en solid økonomi. Vi har 200 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Nittedal, Lier, Holmestrand, Horten, Sandefjord og Lillehammer. Usbl er en aktiv deltaker i Storbysamarbeidet - et nært samarbeid mellom ledende boligbyggelag i store norske byer. Usbl er i sterk vekst. www.usbl.no

Teknisk avdeling i Usbl bistår boligselskapene med planlegging og gjennomføring av vedlikehold og rehabilitering inkludert prosjekt- og byggeledelse. Avdelingen har også en sentral rolle som byggherreombud ved nybygg - også for eksterne byggherrer.

FirmaKrog & Co for USBL
Fylke
Søknadsfrist01.03.2012

Teknisk direktør rapporterer til adm. dir. og er medlem av Usbls ledergruppe. Teknisk direktør har fagansvar for Usbl-gruppens byggtekniske virksomhet – og daglig ledelse og resultatansvar for Oslo-avdelingen med 12 ansatte.

Vi søker en aktiv sivilingeniør med relevant prosjektledererfaring, veldokumenterte lederegenskaper og godt humør. Vi ønsker oss en teknisk direktør som bidrar til å videreutvikle oss som et serviceinnstilt boligbyggelag som bryr seg litt ekstra og setter kundene først. Usbl er en solid, trygg og troverdig servicebedrift med høy faglig kompetanse.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen, kan du kontakte vår rådgiverHelge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 99 55 44 11. Adm. dir. Geir-Ove Skogø, Usbl, tlf. 95 12 35 60 kan også kontaktes.

Vi imøteser gjerne telefonhenvendelser som kan danne grunnlag for et møte. Søknad med CV sendes innen torsdag 1. mars 2012 til krog.co@online.no. Enhver henvendelse behandles strengt konfidensielt.

Vis flere stillinger: