FDVU-rådgiver - Statsbygg hovedkontor

Statsbygg er Norges største statlige eiendomsaktør i sivil sektor med en eiendomsportefølje på rundt 2,7 millioner kvadratmeter til en verdi av ca. 30 milliarder kroner. Statsbygg har en omsetning på om lag 3,3 milliarder kroner og investerer for ca 3 milliarder kroner i nye bygg. Vi driver stedsplanlegging, byggfaglig rådgivning, eiendomsforvaltning og styring av byggeprosjekter. Statsbygg er en forvaltningsbedrift med 830 ansatte, hovedkontor i Oslo og fem regionkontor.

Statsbygg er en inkluderende arbeidslivsbedrift (IA), og har som mål å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen. Vi vil tilrettelegge for kandidater med spesielle behov forutsatt at krav til kvalifikasjoner og egnethet er oppfylt.

FirmaStatsbygg
Fylke
Søknadsfrist29.11.2011

Det er ledig stilling som senioringeniør i Eiendomsavdelingen. Stillingen er plassert i seksjonen Drift og vedlikehold på hovedkontoret i Oslo. Seksjonen har p.t. 9 medarbeidere. Gruppen er en felles fagressurs for eiendomsforvaltningen. Viktige arbeidsområder er internkontroll, miljø/energi og byggeprosjekter. Seksjonen arbeider med rådgivning, utredninger, underlag for beslutninger, samt felles FDV- oppgaver i nært samarbeid med våre regionkontorer og eiendommer. Seksjonen leder også arbeidet med utvikling og implementering av nytt FDVU- fagsystem i Statsbygg.

Det skal utføres årskotnadsberegninger (LCC-analyser) i alle Statsbyggs byggeprosjekter. Arbeidet blir utført i samarbeid med fagressurser fra ulike avdelinger. FDVU-rådgiveren skal delta som fagressurs i disse prosjektgruppene.

Stillingen har en selvstendig karakter. Stillingen rapporterer til leder for seksjonen Drift og vedlikehold.


Arbeidsoppgaver

Utføre FDV-kostnadsberegningerDelta som FDVU-ressurs i byggeprosjekterDelta i utviklingen av nytt FDVU-fagsystemAndre arbeidsoppgaver kan bli lagt til stillingen


Kvalifikasjoner

Utdanning på universitets-/ høyskolenivå som er relevant for fagområdet

God erfaring fra byggevirksomhet og/ eller bygg/eiendomsforvaltningKjennskap til årskostnadsvurderinger

God IT- kompetanse


Språk

Norsk


Arbeidssted

Oslo


Utdanningsnivå

Høyskole / Universitet


Personlige egenskaper

Kommunisere godt både muntlig og skriftlig, ha evne til å styre sin egen arbeidshverdag og være initiativrik

Kunne arbeide selvstendig og sluttføre arbeidsoppgaverHa gode samarbeidsevner


Vi tilbyr

Stillingen vil by på gode faglige utviklingsmuligheter i et inspirerende miljø. Det er en viktig målsetning i Statsbygg å legge forholdene til rette for kompetanseheving. Vi har etablert et eget opplæringstilbud (Statsbyggskolen) og egen stipendordning

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og fleksibel arbeidstidStillingen er lønnet som stillingskode 1087 overingeniør ekker stillingskode 1181 senioringeniør i ltr. 55 - 76, for tiden 440 900 - 654 800.

Gjennom Statens Pensjonskasse får du en av Norges beste pensjons- og forsikringsordninger samt tilbud om boliglån til gunstig rente.

 

Søk stillingen:

https://www.webcruiter.no/WcMain2/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=1238819531&culture_id=NB-NO&company_id=104010&Link_source_id=&use_position_site_header=0

Vis flere stillinger: