Vegplanlegger (siviling/ing) - Alta

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innenfor plan, design og teknikk, og ble i en fersk undersøkelse blant nyutdannede kåret til en av Nordens mest attraktive firmaer å jobbe i. En av målsettingene i Rambøll er å være "lokal partner med global kompetanse".

Rambølls region Nord har kontorer i Bodø, Narvik, Setermoen, Tromsø, Alta, Vadsø og Kirkenes. I arbeidshverdagen samarbeider vi ofte med andre Rambøll-kontorer som har spisskompetanse innenfor relevante fagområder. Dette bidrar til at vi kan utføre mange spennende oppdrag av tverrfaglig karakter, samt til faglig utvikling av våre medarbeidere.

Våre kunder er både kommunale, regionale og statlige myndigheter, private grunneiere, lag/foreninger, investorer og andre.

Om Rambøll Alta
Rambølls avdeling i Alta teller 25 dyktige og engasjerte medarbeidere innenfor et bredt spekter av fagområder; bygg, elektro, vann og avløp, samferdsel (veg- og lufthavnplanlegging) samt areal- og samfunnsplanlegging.

 

FirmaRambøll AS
Fylke
Søknadsfrist12.12.2011

 

På bakgrunn av økende oppdragsmengde søker vi etter flere medarbeidere til vår seksjon for samferdsel. Seksjonen har for øyeblikket fire medarbeidere.

Om arbeidsoppgavene
Arbeidsoppgavene til vår nye vegplanlegger vil være generell vegprosjektering, anleggsteknikk, flyplassteknikk og prosjektledelse innenfor samferdselfaget.

Avdelingen i Alta jobber også med annen arealplanlegging, og her vil det kunne være aktuelt å bistå med veg- og samferdselsfaglig rådgivning. Vi benytter prosjekteringsverktøyet Novapoint med applikasjoner, G-prog samt GIS-verktøyet GIS/LINE.

Stillingen vil innebære stor grad av frihet, og utviklingsmulighetene er gode!

Om mulighetene hos oss
Hvis du begynner å jobbe i Rambøll kan vi love deg mange interessante arbeidsoppgaver, ofte med stor samfunnsmessig betydning. I tillegg tilbyr vi alle medarbeidere personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Rambøll har gode sosiale ordninger for sine ansatte, og kan tilby konkurransedyktige betingelser. I tillegg vil vi fremheve vårt gode, sosiale miljø på kontoret i Alta.

Rambøll i Alta disponerer barnehageplasser og leiligheter som kan tilbys til våre medarbeidere forutsatt at disse er ledig.

Om deg
Vi ønsker oss dyktige og engasjerte medarbeidere, primært med relevant universitets- eller høyskoleutdanning. Relevant erfaring vil være en fordel.
Vi ønsker deg velkommen som søker, og vil gjerne høre fra deg så snart som mulig!

Arbeidssted Alta

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

Kontaktperson

Lars Kvernmo

+47 95 12 28 47

 

Vis flere stillinger: