Rekordbesøk på Hagemessen

Til tross for at det ble en flott vårdag på Østlandet, kom det lørdag hele 10 222 personer til Hagemessen og de to andre messene som denne helga avsluttes på Lillestrøm. På forrige messe var det 9 115 innom lørdag. Før søndagen har 21 300 mennesker besøkt messene. Søndag ettermiddag er det slutt.

Sjef for Hagemessen, Eli Næsfeldt, er strålende fornøyd, og det er også alle ustillerne på Hagemessen. Også på Villmarksmessen og Hyttemessen er utstillerne meget fornøyd. De som så langt har besøkt messene, er sterkt motiverte og kjøpelystne folk. Aldri tidligere har det vært handlet så mye og gjort flere kontrakter på disse messene, enn denne gangen.

Også på standen til hage.no har det vært utrolig mye besøk, og i løpet av messedagene har svært mange tegnet seg på det gratis nyhetsbrevet vi sender ut både på bygg.no og hage.no. Stadig flere blir venner med oss også på Facebook. På Hagemessen har vår hageekspert Marit Næss fått veldig mange spørsmål. På nettsidene til hage.no har vi lagt ut mange reportasjer, fyldige billedkaruseller og det ligger videoer på Hage-TV fra messen.

Vi vil lage en en skikkelig oppsummering. Til alle dem som har fulgt Facebook-sidene til Hagemessen sier vi hjertelig velkommen til også å følge våre Facebooksider og selvsagt vår nettsider. De vil bli oppdatert kontinuerlig fremover.