NFF tar vare på ferskingene

NFF samler nye bransjekrefter i Yngres nettverk.

Yngres nettverk har som mål å være en samlingsarena for yngre ”fjellsprengere” som er inne i sine første i år bransjen. Det er nå opprettet en kjernegruppe som skal ha ansvaret for nettverkets videre arbeid og samlinger.

- Dette er en arena som skal øke kjennskapen til bransjen og fokusere på erfaringsutveksling. Vi skal ha en sterk faglig profil slik at det blir enkelt for arbeidsgiverne og sende de yngre på våre samlinger, sier Ingrid Buvarp Aardal, leder for nettverkets kjernegruppe.

Yngres nettverk hadde sin andre samling dagen før Fjellsprengningsdagen. 40 stykk var samlet i Statkraft sine lokaler og fikk med seg både faglig innlegg og sosialt samvær på kvelden.

- Til samlingen møtte både byggherresiden, konsulenter, leverandører og entreprenører. Senere håper vi på enda bredere sammensetning, blant annet ønsker vi å ha med bergsprengerne, sier Buvarp Aardal.

Kjernegruppas leder opplyser at neste samling for Yngres nettverk sannsynligvis blir på Sunnmøre i april. Hun lover et opplegg med både leverandør- og prosjektbesøk.

NFF er også flinke til å ta vare på og gjøre seg kjent med NTNU-studentene. 20 studenter er invitert til Fjellsprengningsdagen og blir blant annet presentert på scenen på kveldstid.