Spennende roller i Bemannings- og Byggebransjen

WorkShop Bemanning og Kompetanse er et bemanningsbyrå som har spesialisert seg på leveranser til bygg- og anleggsbransjen. Vi har store, gode referansekunder, og har 16 % markedsandel i det sentrale Østlandsområdet. Dyktige ansatte og unike oppfølgingsverktøy mot både Vikarer og Kunder, setter oss i stand til å levere de best kvalifiserte folkene til de oppdrag vi skal løse. For deg kan Workshop Bemanning være en viktig samarbeidspartner mot oppnåelse av egne mål og en spennende og fremtidsrettet karriere. Vi er pre-kvalifi sert hos de fleste av de store entreprenørene og står for fl eksibilitet, kvalitet, service og orden. Workshop har kontor på Majorstua i Oslo.

Workshop har profesjonelle eiere med store vekstambisjoner.

FirmaWorkShop Bemanning og Kompetanse
Fylke
SøknadsfristSnarest

Key Account Manager-Bygg/Entreprenør

Du vil bli ansvarlig for et utvalg store kunder som skal ha ekstra stor oppmerksomhet fra vår organisasjon. Du har mer enn 7 års salgserfaring og minst 3 år i bemanningsbransjen.

 

Salgs- og Personalkonsulenter

Din hovedoppgave vil være salg og rekruttering av bemanningstjenester innen bygg, industri, lager og logistikk. Vi krever minimum fem års salgserfaring og 1-2 år i bemanningsbransjen. Søkere med god kjennskap til bransjen og interesse for å utvikle seg innen salg og rekruttering vil også bli vurdert.

 

Distriktsansvarlig Telemark og Vestfold

Du skal jobbe selvstendig som Salgs- og personalkonsulent i distriktet og gjerne har erfaring fra salg og rekruttering innen enten bygg, industrien eller bemanning.

Se www.workshop.no under karrieremuligheter for mer info.

 

Vi tilbyr interessante og utviklende stillinger i et uformelt miljø som gir gode inntjeningsmuligheter. Workshop er et selskap med store vekstambisjoner og planlegger etableringer i fl ere byer og vil ta en aktiv rolle innen oppkjøp og konsolid eringen av bemanningsbransjen i bygg og industri.

For mer info om stillingen sjekk www.workshop.no eller kontakt Rolf Bjerved tlf 479 25 858.

Vis flere stillinger: