Gode tall for Takringen

Takringen trosset vulkanskyene og var blant de siste som fikk lette fra Gardermoen torsdag og kunne dermed lande trygt til årsmøtet i Tallinn. Der kunne ledelsen presentere gode tall for fjoråret.

Salget fra Takringen AS til medlemsbedriftene var i 2009 i underkant av 118 millioner kroner, mens totalsalget ble på 122,5 mill kroner, noe som er godt over budsjett. Dette gir et resultat før bonusutbetalinger på 4,5 millioner kroner.

- Dette er tett oppunder det beste året vårt noen gang, så det må vi si oss godt fornøyde med, sier Svein Sveum, daglig leder i Takringen AS.

Han forteller at han forventer en omsetning på samme nivå i inneværende år. De ser til og med for seg en liten økning, og det er spenstig i dagens marked. 2010 spås å bli et tøft år for mange, men Sveum forteller at det bra driv blant medlemsbedriftene nå etter hard og lang vinter.

Noe over 100 personer er på plass på årsmøtet i Tallinn. Noen kom seg ikke med på turen på grunn av vulkanutbruddet på Island. Enkelte klarte å komme seg ned med båt fredag.

Takringen har i dag 50 medlemsbedrifter. En undersøkelse som er gjennomført blant medlemmene viser at de er godt fornøyde med hvordan kjeden arbeider.

I løpet av 2009 fikk de seks nye medlemmer.