Termografidagene i Sverige

Termografidagene 2008 holder denne gangen konferansen på Säröhus konferansehotell, en hyggelig herregård i skjærgården utenfor Göteborg. 

For fjerde året på rad arrangerer Presisjons Teknikk AS Termografidagene, 2-4. juni. Arrangementet har også i år deltagere fra Sverige og Danmark.

De øvrige selskapene i Precision Technic Nordic, Precisions Teknik Sverige AB, Göteborg, og Præcisions Teknik AS i København vil også denne gangen bidra med foredragsholdere fra sine respektive land.

Arrangementet har utviklet seg til å bli Nordens største og viktigste konferanse for alle med interesse for termografi. Konferansen vil bidra til nyskaping, faglig utvikling og nettverksbygging for alle som har interesse for faget. Konferansen henvender seg til personer som jobber med termografi, kjøper tjenesten, vurderer å anskaffe utstyr eller som ønsker å lære om metoden.

Foredragene vil bli mange og interessante, som for eksempel innenfor: Byggtermografi, prosess/industri, elektrotermografi, fjernvarme, medisin, gassdeteksjon, forskning og maritime termografi for å nevne noen.

I tillegg kommer foredragsholdere fra blant annet Det Norske Veritas og Gjensidige Forsikring.