Lover Bauhaus-bedring

Bauhaus lover bedre arbeidsmiljø på byggevarehuset på Lierskogen. 

I slutten av forrige uke skrev Drammens Tidende at flere hadde sluttet i Bauhaus på Lierskogen på grunn av dårlige arbeidsforhold. Bauhaus-sjef Kay Evensen sa blant annet til avisen: ”Vi i Bauhaus spiller i byggevarehusenes Champions League, og det må vi om vi skal overleve. Mange av mellomlederne kommer imidlertid fra tredje divisjon".

- I ettertid ser jeg at denne sammenligningen ble helt feil. Jeg mente at vi rekrutterte folk fra forskjellige bedrifter og nivåer og at det tar litt tid å komme seg inn i konseptet Bauhaus. Alle de som jobber hos oss i dag, enten det er ansatte eller mellomledere er svært dyktige folk, sier Evensen nå til Drammens Tidende.

Han forteller til avisen at de har hentet inn danske Dan Holm som ny varehussjef på Lierskogen. Dansken kommer fra Bauhaus-systemet i Danmark, og lover at han raskt skal rydde opp i problemene.

- Jeg vil nå gå inn i bedriften og lytte til de ansatte slik at vi kan løse problemene sammen. De skal vite at min dør alltid er åpen og at jeg tar de ansatte på alvor. Jeg kan også love at de problemene vi nå har hatt, aldri vil komme igjen. For oss er de ansatte den desidert viktigste resursen, sier Holm til Drammens Tidende.