Sivilingeniør - Prosjektering bygg og anlegg

FirmaHaug og Blom-Bakke AS
FylkeOslo
Søknadsfrist05.08.2007

HAUG OG BLOM-BAKKE AS - www.hbb.as

På en arena som domineres av stadig større og tyngre aktører, har vi forsøkt å utnytte de fordelene det er å være liten og uavhengig av eksterne eiere. En mindre organisasjon vil som regel være smidigere, ha større evne til raske omstillinger og være flinkere til å takle stadige markedsendringer. Dette har vi klart. Organisasjonen vår kjennetegnes av en godt sammensveiset stab med god kjennskap til både firmaet og kundene, en flat struktur og en effektiv administrasjon. Ved oppdrag som krever større mannskap enn vi normalt disponerer, har vi et fast organisert samarbeidsopplegg med andre firmaer, enkeltpersoner og spesialister som vi leier inn eller inngår avtale med i hvert enkelt tilfelle.
Vår strategi er som følger:
Sikre en høy faglig kvalitet på alt arbeid vi leverer.Inneha generell kompetanse i faget byggeteknikk, med ekspertkunnskap på noen utvalgte områder
Legge stor vekt på uavhengighet og integritet
Opprettholde en flat og smidig organisasjon med klare ansvarslinjer
Gi en direkte og personlig oppfølging til hver enkelt kunde


Vårt medlemskap i RIF, (Organisasjonen for rådgivere), gir ikke bare en garanti for kompetanse og erfaring, men også en garanti for uavhengighet av andre aktører i markedet. Alle eierne er dessuten ansatt i selskapet og deltakere i det daglige arbeidet. Det betyr blant annet at ingen utenforstående kan overprøve våre vurderinger og beslutninger.

H&BB SØKER SIVILINGENIØR -PROSJEKTERING BYGG OG ANLEGG

 

På grunn av forestående avgang av en av våre partnere ved oppnådd alder, ønsker vi å ansette en

SIVILINGENIØR - PROSJEKTERING BYGG OG ANLEGG

Vi søker etter en medarbeider med min. 8 års relevant praksis fra rådgivende ingeniørfirma eller tilsvarende virksomhet.

Vedkommende må ha gode kunnskaper innen statikk og relevant detaljert prosjekteringserfaring innenfor vårt fagområde.

Vi leter etter en person som har evne, lyst og vilje til å delta i en videreutvikling av firmaet. Finner vi den rette person, vil vi legge til rette for at vedkommende på sikt kan tre inn som likeverdig partner.

Vi har solid økonomi, et meget kompetent faglig miljø¸ og svært hyggelige arbeidsforhold. Vi disponerer tidsmessige og romslige lokaler.

Alle ansatte omfattes av en kollektiv pensjons- og forsikringsordning.

 

ARBEIDSOPPGAVER

 

Prosjektering og planlegging av: Nye bygningskonstruksjoner - Bruer i stål, tre og betong 

Rehabilitering av: Bruer og bygg - Restaurering av historiske og antikvariske bygg

Prosjektledelse: Prosjektering og planlegging - Bygging og rehabilitering

Byggeledelse: Nybygging. ombygging og rehabilitering

Inspeksjon: Hovedinspeksjon stål- og betongbruer - Kabelinspeksjon henge- og kråstagbruer Bygningsskader - Fukt, råte korrosjon

 

Ring Dag Jensen i Proffice Rekruttering tlf. 98298831 for mer informasjon

Vis flere stillinger: