Gruppeledere innen Elektro Infrastruktur og Elektrifisering Transport

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

FirmaNorconsult
FylkeViken
StedSandvika
Søknadsfrist30.05.2021

Vi ønsker oss gruppeledere som vil være pådrivere i den videre utvikling av det veitekniske miljøet i Norconsult. Er dette deg?

Avdeling Industri og samferdsel elektro består av gruppene Industri-elektro, VA-elektro, Vei-elektro og vi skal nå ansette gruppeledere til de to nyetablerte gruppene Infrastruktur Elektro og Elektrifisering Transport.

Norconsult har Norges desidert største og sterkeste fagmiljø innen samferdsel elektro med over 120 rådgivere ved hovedkontoret. Innen vei- og tunnel elektro har vi et av Norges ledende rådgivermiljøer. Akkurat nå skal vi rigge oss og satse for fremtiden og er på jakt etter to nye gruppeledere som ønsker å være med på å utvikle miljøet videre. Vi har nå gjort organisatoriske grep og skal styrke avdelingen med ambisiøse gruppeledere.

Gruppeleder inngår i avdelingens ledergruppe som igjen er ansvarlig for avdelingens utvikling og konkurransekraft.

Norge står foran en betydelig elektrifisering både på bane og på vei og vi ser veldig lyst på utviklingen fremover. Vi ser for oss fortatt vekst innenfor samferdsel elektro, men også nødvendigheten av å styrke kompetansen innen digitalisering, bærekraft og prosjektgjennomføring. Til dette trenger vi gruppeledere som ønsker å være med på den videre utviklingen. Du vil få stort ansvar, men også god støtte i en avdeling som har en sterk kultur basert på at vi skal hjelpe hverandre. Du vil få muligheten til å utvikle deg selv, dine ansatte, elektrofaget og avdelingen.

Våreforventninger til deg

Det er forventet at du som gruppeleder er tilgjengelig for dine ansatte og har høyt fokus på marked og kompetanseutvikling. Vi forventer at du har et godt driv og ikke er redd for å ta initiativ til forbedringsarbeid, markedskontakt og utvikling i avdelingen. Vi ser for oss at du ønsker og har kompetanse til å ta ledende roller i oppdrag og være en drivkraft i god prosjektgjennomføring.

Din bakgrunn

Du har elektrofaglig bakgrunn og tverrfaglig kompetanse innen vei og/eller kollektivtransport. Du har mer enn 10 års erfaring med ledelse/oppdragsledelse/disiplinledelse og prosjektering. Du har erfaring med tilbud og markedsarbeid. Du har forståelse for det teoretiske så vel som den praktiske gjennomføringen.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Utvikling av gruppens kompetanse
  • Markedsarbeid og utarbeidelse av tilbud
  • Oppdragsledelse og prosjektering
  • Personalansvar
  • Koordinering og allokering av ressurser
  • Utvikling og oppfølging av gruppens og avdelingens strategi og handlingsplan

Vi ser for oss at du har:

  • MSc, BSc eller fagskole innen relevant fagområde. Lang relevant erfaring kan oppveie for formell utdannelse
  • mer enn 10 års erfaring innen prosjektering og oppdragsledelse
  • god tverrfaglig kompetanse
  • etablert nettverk i bransjen
  • ledererfaring
  • god til å formulere deg muntlig og skriftlig på norsk
  • et ønske om å bidra til faglig og personlig utvikling både hos deg selv og de rundt deg

Personlige egenskaper vi verdsetter:

  • Er selvstendig og trygg på egne beslutninger
  • Å lede med eksempel
  • Lytte før du prater
  • Hjelpsom av natur
  • Tar ansvar

Hos oss får du:

Som ansatt i Norconsult vil du få tilbud om eierskap og være en del av Norges største ansatteide selskap. Du vil få tilbudt en total kompensasjonspakke som er blant de beste i bransjen. Du kan forvente å arbeide i et selskap som satser på digitalisering og bærekraft og som ønsker at akkurat du også engasjerer deg i dette.

Vårt elektrotekniske veimiljø er blant de sterkeste i Norge og du vil få anledning til å være med å utvikle dette miljøet videre og lære av noen av de sterkeste fagpersonene og prosjektlederne i bransjen. Du vil gå inn i en avdeling som har en sterk kultur basert på kompetansedeling og du kan forvente at dine kolleger vil ta seg tid til å hjelpe, det samme forventes av deg. Miljøet har en god blanding i erfaring og et godt sosialt miljø og vi kan garantere interessante samtaler ved kaffemaskinen (og teams).

Innsendelse av søknad:

Høres dette interessant ut? Send søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktperson

Roger Alfredsen

Avdelingsleder Industri og Samferdsel elektro

Tlf. +47 45 40 14 25 Send e-post

Vis flere stillinger: