Produktansvarlig digital byggeprosess

Mestergruppen er Norges største bolig- og byggevarekonsern og våre medlemmer bygger nærmere 3500 boliger og mer enn 500 fritidsboliger i året. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere. Vi har de siste årene mer enn tredoblet omsetningen vår og skapt et vertikalt integrert konsern med merkenavn som fanger hele verdikjeden innen boligbygging og eiendomsutvikling.

Kjente merkenavn som Mesterhus, Systemhus, Blink Hus og Saltdalshytta er blant Mestergruppens hus- og hyttekonsept. På byggevaresiden eier Mestergruppen blant annet XL-BYGG, Ski Bygg, Byggtorget og Byggeriet, med til sammen rundt 220 byggevarehus. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester igjennom MG Arkitekter.

Byggenæringen står foran store omstillinger drevet av ny teknologi og endrede kundepreferanser. Hjemmene våre vil utvikle seg til en digitalisert og datadrevet opplevelse, der den fysiske og virtuelle verden smelter sammen og skaper nye løsninger og bomiljøer vi ennå bare aner konturene av.

I Mestergruppen tror vi at den beste måten å forutse fremtiden på er å skape den selv og derfor tar vi nå grep om måten vi utvikler, realiserer og forvalter boliger på.
Digitalisering vil spille en nøkkelrolle i årene som kommer og vi satser tungt på å bygge et sterkt miljø innen utvikling av digitale løsninger som kan bidra til transformasjon av en av Norges største industrier. Vi i Mestergruppen satser store ressurser på å revolusjonere måten vi bor på i Norge.
Vi har bygd opp et fullstendig økosystem og har dermed mulighet til å tenke helhetlig for hele verdikjeden innen planlegging, boligbygging, vedlikehold og påbygg.

FirmaMestergruppen
FylkeOslo, Trøndelag
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist15.08.2021

Vil du være med og forme hvordan vi skal bo i framtiden? Visste du at digitalisering er avgjørende for denne transformasjonen?

Mestergruppen er i en svært spennende digitaliseringsreise, der vi ønsker å gjøre byggeprosessen enklere for både de som bygger, (våre medlemsbedrifter) og for kundene. Dette skal vi klare med å levere digitale løsninger som støtter entreprenører i byggeprosessen fra salgsfase til garantifase, som motiverer til samhandling, muliggjør erfaringslæring og alltid kunne forbedre beste praksis.

I stillingen som Produktansvarlig vil du være en del av Mestergruppens digitaliseringsteam med rundt 15 fagspesialister. Du vil jobbe med noen av bransjens sterkeste merkevarer i et solid tverrfaglig miljø, og samarbeide med noen av landets ledende aktører innenfor teknikk- og utviklingsmiljøer Du vil ha spesielt ansvar for å skape brukervennlige digitale løsninger for våre medlemsbedrifter.

Vi tror at du har minst 5 års erfaring med utvikling av digitale produkter, gjerne fra en stilling som produktansvarlig eller lignende. Du brenner for å skape innovative løsninger, og vil være en viktig bidragsyter i å få til helhetlige digitale løsninger på tvers av Mestergruppen.

Mestergruppen er representert flere steder i landet og arbeidssted kan tilpasses den enkelte. Optimalt vil bosted være Oslo eller Trondheim.

Arbeidsoppgaver:

  • Lede utviklingsprosesser med tverrfaglige team og koordinere utvikling i samarbeid med forretning, Mestergruppens utviklingsmiljø og tredjepartsleverandører
  • Utarbeide og realisere produktstrategier i samarbeid med forretning og resten av digitaliseringsteamet
  • Utarbeide kommersielle strategier for produktene i samarbeid med forretning
  • Gjennomføre brukerundersøkelser og brukertester
  • Kommunisere med innholdsleverandører og sluttbrukere av tjenester du har ansvaret for

Profil:

  • Høyere utdannelse, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • God teknisk forståelse
  • Erfaring fra produktledelse/digital utvikling
  • Kjennskap til smidige arbeidsmetoder
  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å bygge relasjoner på tvers av avdelinger og fagområder
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig
  • Erfaring eller kjennskap til boligbygging og byggeplass er en fordel

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og masse av utfordringer og utviklingsmuligheter for deg som "vil mer".

Det er et spennende mulighetsbilde for deg til å være med å definere hvordan boligbygging støttes og drives av digitale løsninger i dag og i fremtiden.

Du får samarbeide med mange av våre dyktige medlemmer og kolleger, og du vil få en svært variert arbeidshverdag.

Vil du vite mer om stillingen, ta kontakt med Tom Scharing, Chief Digital Officer hos Mestergruppen på telefon 920 14 600, eller Finn Klepsvik hos vår rekrutteringspartner Impact AS på telefon 907 999 75.

Søk stilling

Vis flere stillinger: