Kommunikasjonsrådgiver

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen, samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer.

Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14 milliarder kroner.

FirmaMestergruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist18.05.2021

Vi skal bli bransjens beste arbeidsplass og søker Norges beste kommunikasjonsrådgiver!

Vi tilbyr nå en unik mulighet for en engasjert, initiativrik og erfaren kommunikasjonsrådgiver. Stillingen er nyopprettet og du vil være den eneste i Mestergruppens norske del som har en rendyrket rolle som kommunikator. Dette innebærer at du må trives med å jobbe selvstendig, både med operative og mer strategiske oppgaver.

Vi er et fremoverlent konsern og vi ser for oss at du trives spesielt godt i et dynamisk miljø som er i kontinuerlig endring og stadig konsoliderer inn nye virksomheter. Du finner tilfredshet i å bygge struktur, samtidig som du finner glede i å manøvrere deg i en stor og kompleks virksomhet.

Hos oss vil du få muligheten til å bygge opp ditt fagområde. Du vil bidra vesentlig i det operative arbeidet, samtidig som du jobber strategisk. Som kommunikasjonsrådgiver vil du utvikle og gjennomføre aktiviteter knyttet til

  • Kommunikasjonsstrategier og planverk
  • Intern kommunikasjon
  • Employer branding
  • Presse- og mediehåndtering for konsernet ved behov

Hvem ser vi etter

Du har trolig jobbet med kommunikasjon mesteparten av ditt yrkesliv og har jobbet i ulike bransjer. Du har erfaring fra store virksomheter og kan også ha jobbet i mindre kommunikasjonsenheter. Dersom du har vært med på å bygge opp kommunikasjonsarbeidet i en virksomhet er det en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er at du vet hva good looks like og blir motivert av å bygge det opp samtidig som mye rører seg rundt deg. Du bør ha erfaring fra å jobbe tett mot toppledelse.
Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning, gjerne innen kommunikasjon/journalistikk/markedsføring
  • Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanning
  • Erfaring fra både strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid
  • Interesse for og god erfaring med digitale kanaler og sosiale medier
  • Erfaring med presse- og mediehåndtering
  • Svært gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner på norsk og gjerne på engelsk.

Ønskede personlige egenskaper

Du er strukturert, produktiv og opptatt av å levere. Du har et indre driv og får tilbakemeldinger om at du er en god samarbeidspartner - og du ønsker å spille andre gode. Du stiller krav til de du samarbeider med, samtidig som du er lyttende til deres behov. Dine kolleger vil beskrive deg som proaktiv, positiv og løsningsorientert.

Vi tilbyr

Som Kommunikasjonsrådgiver i Mestergruppen blir du en del av HR-avdelingen med rundt 15 engasjerte medarbeidere som jobber med HR, lønn, kommunikasjon, compliance og HMS. Vi jobber for å bli bransjens beste arbeidsplass ut fra verdiene våre pålitelige, effektive og oppfinnsomme lagspillere.

Du vil kunne få støtte fra ulike byråer vi samarbeider med. Du kan ha samarbeid med vår markedsavdeling som har ansvaret for våre ulike merkevarer. Du vil også ha en samarbeidsarena med andre medarbeidere i Norge og Sverige som har kommunikasjon som en del av sitt arbeid.

Stillingen rapporterer til HR-direktør som har det overordnede kommunikasjonsansvaret.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er fortrinnsvis på Bryn i Oslo.

Inkludering og mangfold er en styrke. I Mestergruppen har vi som mål å være en arbeidsplass som representerer samfunnet vi lever i. Vi oppfordrer derfor personer med ulik livserfaring, perspektiver, funksjonsnedsettelse, hull i CV og minoritetsbakgrunn å søke.

Kontaktperson

Jenny Mollung

HR-direktør

Telefon 481 11 495

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: