Rådgivende Ingeniører - Geoteknikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.


FirmaMulticonsult
FylkeViken
StedFredrikstad
Søknadsfrist28.05.2021

SPENNENDE MULIGHETER HOS MULTICONSULT I ØSTFOLD

Multiconsult i Østfold har i de siste årene hatt god utvikling og vekst, og vi har et mål om å fortsette den gode utviklingen til beste for våre kunder. Vi har god ordrereserve og ser mange spennende muligheter fremover. Vi søker derfor etter nye medarbeidere innen flere fagområder.

Vi søker de beste rådgiverne i Østfold. Vi legger til rette for et godt arbeidsmiljø der du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver sammen med gode kollegaer. Det bidrar til en god faglig og personlig utvikling. Du vil ha muligheten til å ta del i alt fra enfaglige prosjekter til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter.

Vi har for tiden spennende oppdrag med blant annet Frederik II videregående skole og Arena Fredrikstad. Vi utfører regulering av industriområdet på Viken Park, forprosjekt på nytt avløpsrenseanlegg for FREVAR, Rv 22 Årum bru samt en rekke spennende industri- og boligprosjekter. Våre medarbeidere deltar også i de største prosjektene i Multiconsult som Ny veterinærhøgskole på Campus Ås, Drammen sykehus og E6 Moelv til Roterud – med ny Mjøsbru. Multiconsult satser på bærekraft, og vi er med på mange oppdrag knyttet det grønne skiftet.

Vi ønsker å styrke vår kompetanse innen geofag og søker etter rådgivende ingeniører innen geoteknikk til vårt kontor i Fredrikstad.

Multiconsult er i dag landets største totalleverandør innen geofag. Det betyr at våre fagfolk får jobbe med de mest spennende og faglig utfordrende oppgavene i inn- og utland. I tillegg deltar vi med spennende forskning og fagutvikling både nasjonalt og internasjonalt.

I rollen som rådgiver innen geoteknikk vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter, samt mange mindre utbygginger både for private og offentlige aktører. I de større tverrfaglige prosjektene vil du som rådgivende ingeniør geoteknikk få samarbeide med de andre fagmiljøene i Multiconsult. Vi legger stor vekt på variasjon i arbeidsoppgaver og bruk av geo-kompetanse på tvers av lokasjoner og forretningsområdene. Gjennom veldrevne kompetanse-nettverk sikrer vi enhetlig metodikk, samkjørte fagområder og at vi er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.  

Hos oss vil du få en viktig rolle i den videre utviklingen av geoteknikkseksjonen i Østfold. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil typisk være knyttet til prosjektering av byggegroper og fundamentering (spunt, peler mm.) og geoteknikk i samferdselsoppdrag (stabilitet, setninger, samferdselskonstruksjoner). Planlegging og oppfølging av felt- og laboratorieundersøkelser inkl. datarapportering er også en sentral del av vår virksomhet.

Det er forventet at du kan ta ansvar innen styring og ledelse av oppdrag, både som disiplinleder i våre tverrfaglige oppdrag og som oppdragsleder for våre enfaglige oppdrag.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med god geoteknisk forståelse og som trives med å jobbe og lære bort til andre i tverrfaglige team, men også arbeide selvstendig. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Mastergrad med spesialisering innen geoteknikk
  • Selvstendig og samarbeidsorientert
  • Du ønsker å bidra til å skape et godt arbeidsmiljø
  • God norsk muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • Minimum 5 års erfaring innen geoteknikk, og helst fra norske forhold

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
  • God balanse mellom arbeid og fritid.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet.

LITT MER OM OSS

Multiconsult Østfold har ca. 140 medarbeidere og har moderne kontorer i sentrum av Fredrikstad og Møllebyen i Moss samt på Tunejordet i Sarpsborg. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg & eiendom, Industri, Samferdsel, Vann & miljø og Fornybar energi. Vi arbeider for både private og offentlige kunder og dekker de fleste fagområder knyttet til rådgivning og prosjektering.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Espen Fiskum

Seksjonsleder

95825203

esf@multiconsult.no

Dag Erik Julsheim

Senior rådgiver

91392089

dej@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: