Ingeniør/sivilingeniør VVS - Nyutdannet

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist30.01.2022

Multiconsult Norge AS, avdeling Bygg og Industri er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen VVS. Vi ser i den forbindelse etter en nyutdannet ingeniør til vårt kontor i Kristiansand. Personer med relevant utdannelse og noen års erfaring oppfordres også til å søke.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Vi legger stor vekt på å utvikle våre medarbeidere, bruke moderne verktøy og metoder samt å ha et godt arbeidsmiljø. En spennende mulighet for deg som ønsker en stilling hvor du får brukt din spisskompetanse i en virksomhet som utgjør en spydspiss innen teknologisk utvikling.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som ingeniør/sivilingeniør VVS i Kristiansand vil du få muligheten til å ta del i et svært variert spekter av oppdrag inne fagområdet. Noen pågående oppdrag er blant annet rehabilitering av Stavanger Rådhus, oppdrettsanlegg i Farsund, prosjektering av flere skolebygg, spennende oppdrag på Glencore og mye mer. I våre oppdrag får du mulighet for å prosjektere og være pådriver for bærekraftige og fremtidsrettede løsninger.

Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning, oppdragsledelse og prosjektering. Dersom du liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle, er dette en stilling du bør se nærmere på. Vi deltar i prosjekter over hele landet og jobber tett med våre øvrige regioner, men primært vil du jobbe med regionale prosjekter. Du får muligheten til å samarbeide med mange ulike typer mennesker, både internt i Multiconsult og eksternt med kunder og samarbeidspartnere.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til VVS oppdrag innen bygg og industri, men også andre spennende muligheter byr seg i denne rollen f. eks innen energioppdrag og samferdsel.

Stillingen innebærer ansvar for egne prosjekter som du følger i alle planfaser innen alle typer VVS anlegg. Arbeidsoppgavene vil være rådgiving, prosjektering og oppfølging av tekniske installasjoner. I tillegg vil det blir lagt til rette for utvikling og ansvar innen oppdragsledelse i VVS prosjekter. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Rådgivning i tidligfase
  • Selvstendige prosjekteringsoppgaver i prosjekter, både store og små
  • 3D modellering og visualisering
  • Primært innen bygg- og eiendomsmarkedet (skoler, kontorbygg, kulturbygg, helsebygg etc.) og industri
  • Oppdragsoppfølging
  • Oppdragsledelse
  • Kundekontakt

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Hva må til for å lykkes som rådgiver i Multiconsult?

Vi forventer ikke at du som nyutdannet skal kunne alt, men for å lykkes som rådgiver tror vi du er nysgjerrig, lærevillig og engasjert i faget ditt. Derfor ser vi etter deg som er sulten på faglige utfordringer og som tørr å kaste deg ut i det som er nytt. For at dette ikke skal være altfor skummelt, vil du få en fadder som allerede har noen år med erfaring innen faget. I vår utvikling som selskap, er vi ikke bare avhengig av de som har mange års erfaring, men også av ung og nytenkende kompetanse - derfor trenger vi deg som ønsker å utfordre dagens løsninger!

For å lykkes som rådgiver i Multiconsult, må du være en god støttespiller både for kollegaer og kunder. I Multiconsult verdsetter vi relasjonskompetansen på lik linje med faglig kompetanse og tror at fremtidens rådgiver er like dyktig på kommunikasjon og samarbeid som på fag.

Vi har noe helt unikt å tilby deg.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Bachelor eller Mastergrad innen VVS, eller annet relevant teknisk fagområde. Vi oppfordrer også Maskin- / Prosessingeniører til å søke
  • Gode kommunikasjonsevner og samarbeidsevner
  • Faglig engasjert og trives med tekniske utfordringer
  • Selvstendig, systematisk og ryddig
  • Initiativrik, ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser
  • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner på norsk
  • Fagbrev og entreprenørerfaring vil telle positivt. Det samme vil erfaring med prosjekteringsverktøy som Revit, Autocad, G-prog, Simien, Solibri ect.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Moderne lokaler i både Kristiansand og Sandnes
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet
  • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere

LITT MER OM OSS

I forretningsenheten Sør er vi i dag over 180 engasjerte medarbeidere og er en del av Regioner Norge. Enheten består av 4 avdelinger og vi jobber innenfor alle Multiconsult sine forretningsområder. Vi har kontorer i Stavanger, Egersund, Kristiansand og Grimstad. I seksjon for tekniske systemer i enheten Sør blir du en del av et faglig miljø som i dag består av 12 medarbeidere lokalisert i Stavanger og Kristiansand. Kontorstedet i Kristiansand er helt nye trivelige lokaler som ligger sentralt i sentrum.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales godkjenning av NOKUT (www.nokut.no).

Kontaktpersoner:

Geir Inge Berg

Gruppeleder VVS

51224783

geir.inge.berg@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: