Elektroingeniør samferdsel

AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaAFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist30.06.2021

Vi søker flere dyktige elektroingeniør innen samferdsel til vårt hovedkontor i Oslo.

Seksjon for samferdsel elektro i AFRY har ambisjoner om å vokse ytterligere. Vi har vunnet en del rammeavtaler og har en god posisjon på store tilbud fremover. Vi ønsker å styrke laget vårt med en senior elektroingeniør til spennende prosjekter i Oslo-området.

Hos oss finner du medarbeidere som er opptatt av kompetansedeling, er nytenkende, liker faglige diskusjoner og som setter pris på teamarbeid og humor i hverdagen. Avdeling elektro består av 42 medarbeidere der 7 av de er plassert i seksjon samferdsel. Alle har variert erfaring, noe som gjør at vi kan levere komplette team med utfyllende kompetanse innen alle prosjekter.

I seksjonen er det gode karriere- og utviklingsmuligheter i prosjektene, og alle ansatte har en egen utviklingsplan. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og er opptatt av å spille hverandre gode.

Hvem er du?

Vi ser etter en engasjert og kvalitetsbevisst person som ønsker å bli en del av et sosialt, humørfylt og solid faglig arbeidsmiljø. Din fremste oppgave er å være disiplinleder/medarbeider i små og store prosjekter innen samferdsel (veg, bru, tunnel, kai osv.) i første omgang.
Vi ønsker deg som er sivilingeniør/ingeniør med 5 års erfaring, men vi er også interessert i søknader fra kandidater med mindre erfaring.

Kvalifikasjoner:

  • Sivilingeniør/ingeniør med erfaring fra relevant arbeid
  • God kjennskap til relevant regelverk og standarder innen samferdsel elektro er nødvendig
  • Gode kommunikasjonsferdigheter, med god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk
  • Kjennskap til bruk av modellbasert prosjektering (Novapoint, Autocad) er en fordel, men intet krav.

Erfaring som disiplinleder i prosjekter vil tillegges ekstra vekt. Du må snakke og skrive norsk.

Egenskaper vi setter pris på at du har:

  • Evne til å jobbe målrettet, planmessig og strukturert samtidig som du er en selvstendig pådriver i prosjektene
  • Gode evner til samarbeid og relasjonsbygging, både med kunder og kolleger
  • En positiv, fremoverlent og inkluderende holdning

Muligheter

Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger
  • Fleksibel arbeidstid og sted
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg
  • Allsidige og utfordrende prosjekter

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte. Vi har en aktiv personalklubb, mulighet for leie av bedriftshytter, interne arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer med vår personalklubb.

Ved spørsmål angående stillingen kan du kontakte seksjosnleder Abdullag Øzkurt på mail: Abdullah.Ozkurt@afry.com

Vi ser frem imot å høre fra deg. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for en samtale, vi ansetter fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: