Byggeleder

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist25.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Stavanger har du nå mulighet til å lede varierte og spennende prosjekter som krever ansvarlighet og evne til å sette kundens beste foran alt. Sweco Stavanger har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet, og du vil få en viktig rolle for å styrke oss ytterligere. Til sammen teller vi rundt 100 dyktige, engasjerte medarbeidere. Du vil møte et tungt kompetansemiljø som håndterer fagfeltene bygg, planfag, brann, VVS, elektro, VVA og prosjektadministrasjon. Arbeidet vårt preges av tett samarbeid på tvers av faggruppene, noe som er en styrke for den faglige forståelsen og også øker tilgangen på oppdrag. Derfor er det viktig at du er omgjengelig og samarbeider godt med kunder og kolleger for å finne de beste løsningene.

Hos oss vil du utvikle deg. Som byggeleder i Sweco følger du kundene tett, setter høye standarder for leveranser og jobber metodisk slik at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Du er også en verdifull ressurs for å utvikle avdelingens faglige kompetanse og kundeportefølje, og du klarer å tenke kommersielt slik at du kan påvirke forretningens resultater positivt. Du er åpen for nye initiativer, tilpasser deg endringer lett, og liker å tilegne deg ny kunnskap og anvende ny teknologi. Du er opptatt at å få intellektuelle utfordringer og utvikle deg faglig. Dette vil du få store muligheter til, og du vil også få rik anledning til å dele din egen kunnskap med dine kolleger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Du har prosjekt- og byggeledelse i prosjekter.
  • Du utvikler kunderelasjoner og bidrar til salg av tjenester fra eget og andres fagområde.
  • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget fagområde og bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger.
  • Du utarbeider budsjetter og følger opp økonomien.

Dette kan du:

  • Du har utdanning på master, sivilingeniør, eller bachelor-nivå.
  • Du har helst minimum fem års erfaring fra prosjekt- og byggeledelse.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy.
  • Du kjenner og har jobbet med de ulike kontraktstandardene.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Ingunn Olimstad Bjerkelo

Avdelingsleder Prosjektadministrasjon

+47 992 27 475

ingunnolimstad.bjerkelo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: