Senior hydrogeolog

AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaAFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.07.2021

AFRY Norge er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Våre ingeniører planlegger fremtidens bærekraftige og effektive byer og infrastruktur, hvor mennesker skal trives. Vi jobber med hele bredden av byggeprosjekter, fra barnehager, skoler og leilighetskompleks til større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus. Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge Vi jobber tett sammen med arkitektselskapet tegn_3, som er heleid av ÅF Engineering AS.

AFRY Norge skaper med sine 800 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse.
Selskapet er en del av det internasjonale ÅF-konsernet, en av de største ingeniør og designvirksomhetene i Skandinavia med en salgsomsetning på over 11 milliarder SEK, 10 000 ansatte og 100 kontorer i mer enn 30 land.

Senior Hydrogeolog

Ting skjer når modige dedikerte lagspillere kommer sammen. Vi du være med å gjøre en forskjell?

Vi har mange spennende prosjekter framover og i den forbindelse styrker vi nå laget for å stå best mulig rustet til å levere på oppgavene. Oppdragene våre spenner fra de store samferdselsprosjektene som E18 Langangen – Rugtvedt, E6 Vinstra-Sjoa (Årets anlegg i 2016 og nominert til Vakre Vegers Pris i 2018), Loftesnesbrui (Vinner av folkets pris – Europeiske stålbygg i 2018), dobbeltsporet jernbane Farriseidet-Telemarkgrense og E16 Bagn-Bjørgo til en lang rekke mellomstore og mindre oppdrag av ulik karakter.

Geo-miljøet i AFRY i Oslo vokser og består i dag av 22 personer. Vi samarbeider i tillegg tett med våre kollegaer i Sverige og andre internasjonale kontorer. Vi ønsker å utvikle oss videre og ta en enda større andel av et stadig voksende marked og søker hydrogeolog som vil være med på å videreutvikle vårt sterke fagmiljø i årene som kommer.

Vår nye kollega har faglig tyngde og et sterkt ønske om å være med på å utvikle seksjonen videre. For den rette vil det også være mulighet for utvidet ansvar.

Vårt ønske er at du har 10 års prosjekteringserfaring innenfor geofag med spesialkompetanse innen hydrogeologi. Hos oss vil du få mulighet til å jobbe bredt på tvers av fagområdet, men ha det overordnede ansvaret for hydrogeologi på tvers av seksjoner. Du vil bli en del av en svært engasjert gjeng hvor teamarbeid står i fokus.

Arbeidsoppgaver:

  • Utredning, prosjektering og hydrogeologisk rådgivning.
  • Gjennomføring og oppfølgning av feltundersøkelser, analyser og modellarbeid
  • Utarbeide hydrogeologiske rapporter og vurderinger.
  • Befaringer og oppfølging på bygge- og anleggsplasser.
  • Videreutvikling av samarbeidet på tvers av landegrenser innenfor AFRY.
  • Bistand i tilbudsarbeid og markedsføring.

Kvalifikasjoner:

  • Du har formell utdannelse som hydrogeolog.
  • Du har minimum 10 års erfaring fra rådgiversiden
  • Fokus på kvalitet og fremdrift.
  • Du har god kompetanse på relevante data- og beregnings- og modellverktøy.
  • Du er en lagspiller som tar ansvar, ønsker å videreutvikle deg og setter kunden i sentrum.
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Hos oss får du:

  • Et meget godt arbeidsmiljø faglig og sosialt, preget av kompetente og engasjerte kollegaer
  • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fem ukers ferie, samt fri i romjul og hele påskeuken
  • Firmahytter og en aktiv personalklubb
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Vi møter hverandre med åpenhet og respekt og har det gøy sammen! Vi verdsetter deg og din kompetanse. Hos oss kan du være deg selv - bli en del av laget.

Ta gjerne kontakt med Ola Fjerdingstad på 411 01 663 eller ola.fjerdingstad@afry.com for en uformell prat.

Søk stilling

Vis flere stillinger: