Grunnarbeider, maskinfører og skytebas

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta har over 1600 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig.

FirmaMesta
FylkeVestland
StedOdda
Søknadsfrist16.05.2021

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Vår avdeling i vest søker nå etter flere ansatte. Arbeidsområdet ditt vil være over hele Vestlandet og du må derfor reise en del i jobben. Du kan lese mer om de ulike stillingene under, og når du søker krysser du av for hvilken stilling du vil søke på.

Grunnarbeider 

Du vil jobbe med arbeidsoppgaver innen anlegg og grunnarbeid. Det er variert arbeid som rørlegging, montering av kummer, skogning, oppsetting og montering av gjerder og rekkverk, komprimerings arbeid og enkle betongarbeider.

Det er viktig at du har erfaring fra anlegg, og det vil telle positivt hvis du også har maskinførerbevis og ADK1-sertfikat.

Maskinfører gravemaskin 

Sommaskinfører vil arbeidsoppgavene dine være varierte. Du vil primært kjøregravemaskin, men vil også bistå med alt innen anlegg- og grunnarbeid. Itiden frem over så blir det mye jobb hos oss på vei og tunnel rehabilitering,VA, kabelgrøfter, og Nasjonale turistveger.

Det er viktig at du har anleggserfaring og fagbrev som anleggsmaskinfører eller kompetansebevis M2 og M4. Det vil telle positivt hvis du også har ADK1-sertfikat og har erfaring fra VA-prosjekter.

Skytebas 

Vi søker selvgående skytebas, som skal være med og planlegge og utføre større mindre sprengingsoppdrag.

Den vi søker etter har erfaring med varierte anlegg- og spreningsoppdrag og kompetansebevis M2 og M4. For å være aktuell for jobben må du hasertifikat som bergsprenger og ADR. Det er positivt med kjennskap til blastmanager, men ikke et krav.

Hva vi i Mesta tilbyr:

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder og Atle Stana på 48 15 62 03.

For å søke laster du opp CV'en din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev.

Søk her

Vis flere stillinger: