Regiondirektør Norconsult Innlandet

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, med virksomhet som spenner over fire verdensdeler. Vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og samfunnsnytte gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester.

Av selskapets 4 600 medarbeidere arbeider om lag 3 200 i Norge. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Norconsult har 118 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo. Selskapet er eid av medarbeiderne.

FirmaNorconsult
FylkeInnlandet
StedHamar
Søknadsfrist10.05.2021

Det er vi som løser de vanskeligste oppgavene!

Norconsult Region Innlandet består av rundt 300 dyktige medarbeidere fordelt på 6 kontorer fra Os i Nord til Jessheim i sør. Vi arbeider med planlegging og prosjektering innen en rekke disipliner av alt fra store, krevende og tverrfaglige prosjekter – til mindre enfaglige oppdrag. Vår nåværende regiondirektør går over i ny stilling i selskapet, og vi søker derfor etter:

Regiondirektør Norconsult Innlandet

Du er forretningsorientert, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og er dyktig til å skape samspill både med kunder og kolleger. Du er opptatt av utvikling, og har et bevisst forhold til fag, ledelse og forretningsutvikling. Du har bred bransjeerfaring, solid faglig kompetanse i kombinasjon med gode sosiale ferdigheter, og ser dine ansatte. Du er en flink lagbygger, samtidig som du trives i lederrollen og er opptatt av gode økonomiske leveranser både på topp/- og bunnlinje.

Dine viktigste arbeidsoppgaver være:

  • Overordnet resultatansvar for regionen
  • Videreutvikle et godt regionalt samarbeide mellom enhetene i regionen og ellers til den øvrige virksomheten i Norconsult
  • Være en god støttespiller og coach for lederne av avdelingskontorene, og skape et godt regionalt lederteam
  • Strategi- og forretningsutvikling - langsiktig utvikling av virksomheten
  • Bidra i nettverksarbeid og markedsarbeid mot nøkkelkunder

Din erfaringsbakgrunn og personlige egenskaper er som følger:

  • Utdannelse innen et eller flere av våre fagområder, gjerne på masternivå
  • Bransjeerfaring og ledererfaring
  • Motiverende, tillitsskapende og samarbeidsorientert
  • Gjerne erfaring fra arbeid med store, tverrfaglige prosjekter
  • Tydelig i kommunikasjon og lederstil
  • Markedsorientering, godt kontaktnett og erfaring med kunder
  • Forretningsorientert og erfaring med forretningsutvikling

Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederposisjon i et fremgangsrikt selskap preget av høy kompetanse, dyktige medarbeidere, solid forretningsorientering og prosjektgjennomføring. Selskapet tilbyr gode betingelser og medeierskap. Stillingen rapporterer til konserndirektør Regioner Norge, og inngår i ledergruppen for regionene i Norge.

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne vår rekrutteringsrådgiver i Technogarden Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515 eller konserndirektør Vegard Jacobsen, tlf.46811381. Søknad sendes snarest via vår hjemmeside norconsult.no eller til aadne@technogarden.no

Send søknad


Vis flere stillinger: