Junior VA-rådgiver, Sarpsborg

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSarpsborg
Søknadsfrist09.01.2022

Liker du samarbeid, fagnerding og gode resultater? Da kan du være vår nye VA-ingeniør.

I Sweco arbeider vi for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby det innbyggerne trenger –varme boliger, effektiv transport, moderne sykehus og et levelig klima. For å lykkes med det, er vi avhengige av tett samarbeid med kundene våre og flinke folk som liker mennesker og utvikling.

Du vil gjøre en forskjell. Som VA-ingeniør hos oss vil du bidra til at vi alltid leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad – gjennom tett oppfølging av våre kunder. Du vil få medansvar for kunder sammen med andre i Sweco, og kan få ansvar for egne kunder. Gruppen du vil inngå i består i dag av 9 sivilingeniører og ingeniører – og er en god blanding av seniorer og juniorer. Vi samarbeider tett, og har et godt arbeidsmiljø hvor vi jobber sammen om det meste som et team.

Du vil utvikle deg. Som type vil kanskje mange karakterisere deg som proaktiv og tilpasningsdyktig. Du tar initiativ og ansvar, og samarbeider godt med kunder og kollegaer. Samtidig jobber du selvstendig og systematisk – og er opptatt av å oppnå gode resultater. Om ikke det var nok, er du åpen for nye ideer, tilpasser deg raskt endringer og er interessert i å lære nye ting.

Hos oss vil du

  • Arbeide med rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og byggeledelse
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Bidra til at prosjekter gjennomføres etter rutiner og veiledere i våre systemer

Vi ønsker at du

  • Har bachelor eller master innenfor relevante VA-fag
  • Har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy
  • Gjerne har kjennskap til programmer som Novapoint, AutoCad, G-prog, Vardak og Office

Nyutdannede oppfordres til å søke.

Kontaktpersoner:

Helene Østbye

Gruppeleder

419 08 884

helene.ostbye@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: