Senior VA-rådgiver

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist18.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et godt, fleksibelt og motiverende arbeidsmiljø. Vi har en sterk stilling i lokalmarkedet og jobber for både offentlige og private kunder, som for eksempel kommuner, Vegvesenet, totalentreprenører, utbyggere og investorer. Med deg på laget øker kapasiteten, slik at vi kan gjennomføre enda flere spennende oppdrag i fremtiden.

Hos oss utvikler du deg. Sweco Stavanger teller rundt 100 medarbeidere, og VA-teamet består i dag av 12 personer. Vi søker erfaren VA-planlegger som er ansvarlig, initiativrik og nytenkende, og som jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid. Du setter høye standarder for leveranser og jobber metodisk for å levere til avtalt kvalitet, tid og kostnad. Du handler raskt og veloverveid, setter høye standarder for leveranser, og er opptatt av kundens beste. Du er omgjengelig og samarbeider godt med kunder og kolleger for å finne de beste løsninger, og du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Du vil engasjeres som rådgiver på VA-oppdrag for lokale kunder, primært i Sør-Rogaland, og få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du har også gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • Generell VA-rådgivning
  • Utarbeide overvannsberegninger og nettmodeller
  • Detaljprosjektering og byggeplaner
  • Prosjekteringsledelse og oppfølging av kunder

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget.
  • Du har minimum 5 års relevant erfaring knyttet til prosjektering av vann og avløp.
  • Du har gjerne gode markedskontakter i Stavangerområdet.
  • Du har god erfaring med anleggsteknikk og gjerne også med beskrivelse.
  • Du har god helhetsforståelse og kan løse sammensatte oppgaver innenfor fagområdet.
  • Du kommuniserer klart og tydelig, både skriftlig og muntlig, på norsk.

Søknadsfrist 18. mai, men vi vurderer kandidatene fortløpende så ikke nøl med å søke nå!

Kontaktpersoner:

Sven Olav Jensen

Gruppeleder VA

+47 959 88 747

svenolav.jensen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: