Prosjektledere

Universitetet i Bergen er ein anerkjend utdannings- og forskingsinstitusjon, organisert i sju fakultet og omlag 54 institutt og faglege senter. Campus ligg i sentrale delar av Bergen med universitetsområde på Nygårdshøyden, Haukeland, Marineholmen, Møllendalsveien og Årstad.

Sentraladministrasjonen gjev råd og bistand til leiing og fakultet ved Universitetet i Bergen.

Sentraladministrasjonen er organisert i sju avdelinger. Les meir om eiendomsavdelinga her.

FirmaUniversitetet i Bergen
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist10.05.2021

Eigedomsavdelinga ved Universitet i Bergen søkjar no tre nye prosjektleiarar til eit av dei mest spennande fagmiljøa i Bergen.

Samtlege stillingar er innan byggjeprosjekt, der den eine stillinga har fokus på tidleg fase, og ein med hovudvekt på kulturminneforvaltning.

Med ansvar for nesten 100 bygningar, frå byvillaer til idrettsanlegg og avanserte laboratoriebygg, tør vi påstå at vi er Bergens mest spennande arbeidsplass for deg med interesse innanfor bygg og eigedomsforvaltning.

Hos oss vil du jobbe med flinke kollegaer med brei og variert kompetanse som spenner om heile fagfeltet.

Vi søkjar deg som vil bidra til å legge til rette for forsking og utdanning i verdsklasse, og som evnar å sjå moglegheita som ny teknologi og nye løysingar gir.

Vi tar gjerne imot søkjarar til omvising ved Eigedomsavdelinga slik at du kan få eit godt innblikk i verksemda. Sjå stillingsutlysinga underfor kontaktinformasjon.

Prosjektleder/Prosjektleiar bygg – tidlegfase

Prosjektleder/Prosjektleiar byggjeprosjekt

Prosjektleiar/Prosjektleder kulturminneansvar – bygg

Vis flere stillinger: