Prosjektleder

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

FirmaMesta
FylkeRogaland
StedEtne
Søknadsfrist09.05.2021

Vil du lede laget som sikrer at folk kommer trygt fram i laget i Ryfylke og Haugalandet?

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. Første september skal vi i gang med en ny kontrakt, RV Haugesund, i området Ryfylke, Haugalandet og Stord. Her får vi ansvar for å drifte og vedlikeholde riksveger i kommunene Karmøy, Haugesund, Tysvær, Bokn, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sveio, Stord, Fitjar, Vindafjord, Etne og Ullensvang. Vi søker nå etter deg som har lyst til å lede den nye kontrakten.

Om jobben: 

Som prosjektleder vil du ha overordnet ansvar for fagarbeidere, veimestere og anleggsleder, så vel som administrativt ansatte. Du og ditt lag vil sørge for at vi leverer det vi har lovet, gitt økonomiske målsettinger. Det omfatter alt fra å holde veiene oppe om vinteren, til rene og pene om sommeren. Små reparasjoner og utbedringer etter slitasje og ulykker er en naturlig del av hverdagen. Det er også ditt ansvar at du og dine medarbeidere har en trivelig, trygg og sikker arbeidshverdag. For å klare dette må du være fokusert, ha endringsvilje og kremmerånd, god helhetsforståelse og erfaring som leder.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Produksjonsplanlegging og ledelse av arbeidsoppgaver i driftskontakten og øvrige prosjekter
  • Oppfølging av HMS, kontrakt og økonomi
  • Kundekontakt med blant annet Statens vegvesen
  • Innkjøp og oppfølging av underentreprenører
  • Utarbeidelse av dokumentasjon
  • Personalansvar, oppfølging av medarbeidere

Hvem er vår nye prosjektleder? 

Som person er du forretningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for personell og resultater. Du ser potensialet i de rundt deg og motiverer andre til å yte sitt beste. Med din gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler sørger du for å levere det som er lovet innenfor gitte rammer. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Den rette kandidaten har erfaring som anleggsleder eller prosjektleder. Du er ingeniør innen bygg og anlegg, industriell økonomi eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg. Lang og relevant erfaring kan kompensere for kravet om høyere utdanning.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du blir med å starte og lede en ny kontrakt helt fra scratch, og vil bli en del av et team som jobber sammen mot et felles mål. Arbeidsoppgavene blir mange, varierte og spennende. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som prosjektleder vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektsjef Marianne Røssland på 975 30 823.

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknader behandles fortløpende, frist 09.05.21.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Søk stilling

Vis flere stillinger: