VA-ingeniør

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist20.05.2021

Bli en del av muliggjøringskulturen i Multiconsult.

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning.

Samfunnet vårt er i endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse. Forventningene til et velfungerende VA- og overvannsanlegg øker, samtidig som klimaet er i endring og miljøbelastningen skal minimeres. Vi ser at klimatilpassede VA-anlegg er et viktig grunnlag for et velfungerende samfunn. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling. På den måten er vi, og kanskje snart også du, med på å skape de beste løsningene for fremtiden.

Vi ønsker å styrke vår kompetanse innen vann og avløp og søker nå flere medarbeidere.

Stillingene vil fortrinnsvis ha kontorsted i Bodø, men for rette kandidat vil det også være mulighet for kontorsted Tromsø, Alta, Sortland eller Narvik, hvor vi også har medarbeidere innen VA.

Vi søker etter deg som har kjennskap og erfaring innen:

  • Oppdrags- og disiplinledelse innen VA-teknikk
  • Rådgivning og prosjektering av VA-transportsystemer, prosessanlegg, utredninger eller klima/overvann

Hvem er du?

  • Du har en master- eller bachelorgrad og noen års erfaring med arbeid innenfor fagområdet.
  • Du liker og har gjerne erfaring med tverrfaglig samarbeid.
  • Du har et faglig engasjement for VA-transportsystemer, renseteknikk, blågrønne løsninger eller klimatilpassede overvannsanlegg.
  • Du er en som har interesse for det kollegiale og vet hva som skal til for å bidra inn i et godt prosjektteam.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • God helhetsforståelse, liker å finne løsninger på utfordringer og kan løse sammensatte oppgaver innenfor VA-faget.
  • Kjenner til relevante prosjekteringsverktøy som AutoCAD, Novapoint eller tilsvarende.
  • Har gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Er du i tillegg flink til å bygge kunderelasjoner - da kan det være akkurat deg vi leter etter, og Multiconsult kan være din nye arbeidsplass!

Hva kan vi tilby deg?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
  • God balanse mellom arbeid og fritid.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjeprogram.
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid.
  • Nye kontorlokaler ved havneområdet i sentrum
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet.
  • Nærhet til flott natur og turmuligheter.

Litt mer om oss

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de to nordligste fylker og Svalbard. Vi er i dag totalt 175 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.

Med våre 160 VA-ingeniører over hele landet har vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot gitt oss noen av de største og mest spennende VA-prosjektene i landet. Som VA-ingeniør hos oss får du muligheten til å jobbe med store tverrfaglige prosjekter der man samarbeider tett med andre fagmiljøer i Multiconsult.

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står overfor. Som en ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Vi har fokus på å skape et godt arbeidsmiljø og bygge kompetente medarbeidere.

Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales godkjenning av NOKUT.

Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg.

For ytterligere informasjon om stillingene, vennligst ta kontakt med:

Avdelingsleder Ronny Robertsen, tlf 979 83 084.

Søk stilling

Vis flere stillinger: