Trainee - Drift og vedlikehold

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

FirmaMesta
FylkeHele landet
Søknadsfrist09.05.2021

Mestas visjon er vi viser vei. Det sier mye om våre ambisjoner. Vi skal gå foran og vise vei innen våre kompetanseområder. Mestas samfunnsoppdrag er enormt viktig: vi skal sørge for at du kommer deg trygt frem – hver dag. Dette er et ansvar vi tar på største alvor.

Vil du også bli en del av laget som sørger for at folk kommer trygt fram? Å være med på traineeprogrammet til Mesta er en unik mulighet for deg har lyst til å lære - enten du vil utvikle som leder eller fagspesialist.

Traineeprogrammet vårt har oppstart i august 2021 og strekker seg over 18 mnd. Programmet er delt inn i 3 perioder med hospitering i ulike forretningsområder og roller flere steder i landet. På denne måten får du en unik kjennskap til våre forretningsområder, og hvilke roller som kan være aktuelle for deg i etterkant av programmet.

Gjennom programmet vil du få tett oppfølging fra våre dyktige ledere og få delta i mange ulike faser av et prosjekt, fra kalkulasjon og anbud, til gjennomføring og avslutning. Under programmet vil du få tildelt en mentor som vil være en god sparringspartner i løpet av tiden som trainee.

Målet med traineeprogrammet er at du etter endt program trer inn i en leder- eller fagspesialiststilling i forretningsområdet Drift og vedlikehold. Her vil du få utnytte erfaringene du har opparbeidet deg.

Som trainee i Mesta vil du blant annet:

  • Bistå prosjektleder med arbeidsoppgaver relatert til drift av et prosjekt
  • Delta i kalkulasjon og utarbeidelse av anbud
  • Være med på utvikling av kvalitetsarbeid og fasilitere utviklingsprosjekter
  • Arbeide med å standardisere prosesser med fokus på digitalisering og effektivisering

Vi ser etter deg som:

  • Er nyutdannet og har bachelor- eller mastergrad innen relevant fagområde
  • Har minimum C i karaktersnitt
  • Ønsker å satse på en karriere i Mesta Drift og vedlikehold, enten som fagspesialist eller leder
  • Er initiativrik, selvstendig, engasjert, positiv, lærevillig og fleksibel
  • Er åpen for å reise og bo på ulike geografiske områder i Norge, også etter endt program

Hvordan søke? 

For å søke laster du opp CVen din, ditt vitnemål/karakterutskrift og svarer på noe relevante spørsmål. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktperson

Ingrid Bexrud

Leder for rekruttering

Telefon 984 79 949

Søk her

Vis flere stillinger: