Prosjektleder - bussanlegg

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist25.04.2021

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter Prosjektleder - bussanlegg.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Bussanlegg har behov for en prosjektleder til prosjektet «Grunnarbeider for oppføring av servicehus samt oppfølging av leveranse av prefabrikerte modulbygg». Andre, mindre prosjektlederoppdrag kan også bli aktuelle innenfor oppdragsperioden.

Mulighet for oppdragsforlengelse utover prosjektets forventede levetid.

Prosjektinformasjon og arbeidsoppgaver:

Kunden skal i løpet av 2021 oppføre 4-6 nye servicebygg i tilknytning til endeholdeplasser for busslinjer i Oslo. Dette dreier seg om mindre prefabrikerte bygg som benyttes av bussførere til spisepauser og toalettbesøk. Prosjektleder skal med utgangspunkt i en ferdig utomhusplan bistå ved anskaffelse av entreprenør for grunnarbeidene samt følge opp denne underveis i anleggsfasen. Prosjektleder skal også koordinere ferdigstillelse/leveranse av servicebyggene. Prosjektleder skal sammen med ansvarlig søker sørge for påvisninger samt godkjennelser for tilkopling av EL og V/A til servicehusene.

Krav til kompetanse:

  • Erfaring med oppfølging/gjennomføring av tilsvarende oppdrag.
  • Tilstrekkelig erfaring med prosjektlederrollen.
  • Norsk språk skriftlig og muntlig.

Kunden skal kunne omdisponere prosjektleder til andre, tilsvarende oppdrag dersom det blir endring i behov.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 25.04.21, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Oslo

Oppstart: 03.05.21

Varighet: 31.12.21 Mulighet for forlengelse ut prosjektets levetid (3 mnd. + 3 mnd).

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Kjell Åsen, på e-post: kjell.aasen@techconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: