Rådgiver bygg (RIB)

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeMøre og Romsdal
StedKristiansund
Søknadsfrist13.05.2021

Vil du jobbe i en markedsledende bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du vise til kompetanse innen byggeteknisk prosjektering? Og har du gode egenskaper når det kommer til tverrfaglig samarbeid? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER MIDT/NORD

I avdeling Bygninger Midt Nord vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 500 medarbeidere over hele landet, hvor 170 medarbeidere jobber i Midt Nord hvor hovedkontoret ligger i Trondheim. Vi har et av landets ledende fagmiljø innen prosjektering av bygg og konstruksjoner, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Fagmiljøet i Kristiansund består at et relativt lite team på 7 dyktige kollegaer innen elektro, bygg/konstruksjon og en arkitekt. Vi er ett sterkt og tverrfaglig team, som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. I tillegg til prosjekter lokalt støtter og bistår våre øvrige kollegaer i spennende prosjekter over hele landet.

Vi er med på prosjekter helt fra tidligfase planlegging, sammen med kunden til prosjektering og oppfølging i byggefasen. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert i igjennom ideer, innspill og løsninger.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I KRISTIANSUND

I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og vil også arbeider i tett samarbeid med øvrige kontor i COWI. Din hovedoppgave i teamet vårt i Kristiansund vil være å ivareta kunden fra tidligfase til prosjekt er ferdig. Dette innebærer å prosjektere ved hjelp av våre arbeidsverktøy.

Du vil daglig kunne utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Planlegging og prosjektering innen kommunale eller private prosjekter.
  • Utarbeidelse av tekniske løsninger.
  • Utarbeide kostnadsoverslag, tegninger og beskrivelser.
  • Prosjektledelse og kundeoppfølging.
  • Relasjonsbygging og marked-/tilbudsarbeid.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha gode egenskaper når det kommer til å samarbeide flerfaglig, solid kommersiell forståelse, og at du er nysgjerrig og opptatt av å dele kunnskap.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

  • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen; byggeteknikk, konstruksjon, brann, bygningsfysikk eller akustikk.
  • Eller du er utdannet arkitekt.
  • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift/ annen privat sektor.
  • Du har kommersiell forståelse og kan være en solid representant ovenfor våre kunder.
  • Du har erfaring med G-prog, AutoCad/Revit og/eller beregningsprogrammer som FOCUS, Robot eller lignende.
  • Du snakker og skriver norsk, gjerne også engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø, som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad kunne påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljøet er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i våre medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWI`s fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi har faglig nettverk, bedriftsidrettslag og et "Ung i COWI"- nettverk.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Grete Aasprong (Seksjonsleder, Bygninger Midt-Nord KSU) på telefon +47 926 12 185 eller sende en mail til gabj@cowi.com.

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev, så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Søk stilling

Vis flere stillinger: