Trond Aas til A Bygg

A Bygg Entreprenør har ansatt Metacon-gründer Trond Aas for å styrke satsingen på tidligfase-prosesser.

Trond Aas går til A Bygg Entreprenør. Foto: A Bygg

- A Bygg har lenge fokusert på tidligfaseprosjekter og jobber kontinuerlig med å styrke kompetansen på området. Vi ser at stadig flere byggherrer er opptatt av tidligfase og samspill, sannsynligvis fordi de ser hvilken verdi entreprenøren kan tilføre prosjektet. Gjennom ansettelsen av Trond ønsker vi å styrke vår kompetanse på tidligfase ytterligere, og slik befeste vår posisjon som en av de ledende på dette området, sier Morten Raugstad, administrerende direktør i A Bygg, i en pressemelding.

Trond Aas grunnla Matacon og bygget det opp til å bli en betydelig aktør innen råbygg. Raugstad er svært fornøyd med å ha fått ham med på laget.

- Trond vil tilføre A Bygg verdifull kompetanse og bidra til å identifisere nye muligheter for effektivisering og kostnadskutt i våre prosjekter. Ingen vil vinne mer på dette enn kundene våre, mener Raugstad.

Aas sier det var selskapskulturen som fikk ham til å velge A Bygg.

- Gjennom mange år i Metacon har jeg lært A Bygg å kjenne som en seriøs aktør. Folkene er veldig profesjonelle, ujålete fagfolk som brenner for faget. A Bygg har skapt et sterkt fagmiljø, en kultur jeg liker og gleder meg over å være en del av, sier Aas i meldingen. Aas tiltrådte 1. mars.