Forretningsutvikling og salg for Samferdsel

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med tilsammen 1600 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist25.04.2021

Markedet for store infrastrukturprosjekter er i rask utvikling, og Rambøll er en av rådgiverne som driver utviklingen. Kontraktene blir større og mer komplekse, vi jobber sammen med store internasjonale eller nasjonale entreprenører for å vinne og utføre totalentrepriser på 3-8 mrd, og vi er avhengig av god kunderelasjon, innovasjon og automasjon, riktig pris- og kontraktsmodell, godt tilbudsarbeid og langsiktig perspektiv.

Vi ønsker at du er vår spydspiss for å posisjonere Rambøll riktig i tett samarbeid med hele ledergruppen i Samferdsel og med et dedikert tilbudsteam som du vil lede.

Vi inviterer deg til å ta i bruk ditt forretningstalent i en stilling hvor du er vår fremste driver for salg og forretningsutvikling for vår markedsenhet Samferdsel. For denne rollen trenger du en nettverksbyggende, nysgjerrig og nyskapende personlighet, samtidig som du jobber tett sammen med hele ledergruppen for å sikre at vi oppfattes som den mest attraktive rådgiveren å jobbe sammen med.

Er du vår nye Markedssjef for Samferdsel? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår enhet for salg og forretningsutvikling

Med tittel Markedssjef for Samferdsel blir du en del av enhet for Salg og Forretningsutvikling og rapporterer til Salgsdirektør. Våre ambisjoner er høye og din evne til strategisk relasjonsbygging mot kunder og partnere vil være avgjørende for å lykkes.

Du har direkte ansvar for ditt tilbudsteam på 6 medarbeidere som er ansvarlig for alle større tilbud mot store infrastrukturprosjekter.

Du har ansvar for koordinering inn i internasjonal utveksling og bruk av erfaring og innovasjon som utvikles over hele verden. Du vil samtidig jobbe tett med ledergruppen i Samferdsel, og være fullverdig medlem av denne ledergruppen.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Operasjonalisere strategien som posisjonerer Rambøll
  • Drive aktiv forretningsutvikling
  • Analysere og prioritere mulighetene som finnes i markedet
  • Ta eierskap til utvalgte strategiske initiativer

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne stillingen er vi på jakt etter talenter som skiller seg ut. Vi tror du har bakgrunn fra ett eller flere av disse områdene:

  • Du har høyere utdanning på bachelor eller masternivå
  • Du har bakgrunn fra entreprenør- eller rådgivende virksomhet
  • Du har gjerne jobbet i internasjonalt miljø og behersker i alle fall engelsk som jobbspråk
  • Du har jobbet i grensesnittet inn mot kunde/salg/forretningsutvikling – helst i større virksomhet
  • Du ønsker å bidra til å endre rådgiverbransjen og et ledende selskap i denne bransje
  • Minimum 5 års erfaring fra forretningsutvikling og store tilbud, gjerne offentlige anbud

I denne rollen vil det være en fordel om du også har et vinnerinstinkt og en genuin interesse for forretningsutvikling som utfordrer status quo for å bidra til å posisjonere Rambøll for fremtiden.

Samferdsel i Rambøll

Rambølls 500 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra veier og broer, til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi jobber i store tverrfaglige prosjekter der vi henter ressurser fra enheter i egen enhet, fra andre enheter i rambøll i Norge, og fra enheter i andre land.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 25.04.2021.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Erlend Bere, Salgsdirektør mobil 984 00 954 eller rekrutteringsansvarlig Lene Rutle, mobil 99 20 36 04.

Markedsdirektør Samferdsel, Terje Dengerud, mobil 905 31 903, kan også kontaktes.

Søk stilling

Vis flere stillinger: