Prosjektleder næringsbygg

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsatte i 2020 for ca. 4,5 milliarder kroner og har nærmere 750 medarbeidere over hele landet. Lokal kunnskap og tilstedeværelse har vært bærebjelken i Backes entreprenørvirksomhet i 75 år og nærhet til lokalsamfunn vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsningen Ett Backe utnytter en offentlig strategi for digitalisering med mål om et sømløst samarbeid med partnere og leverandører og utvikling av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.

Backe Stor-Oslo ASer en entreprenørbedrift med 110 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er Backe. Vi skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar oss oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor vårt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Vi har solid erfaring med totalentrepriser og har gjennomført mange av våre prosjekter som samspill. Vi er et selskap som er preget av flat struktur og stor grad av åpenhet. Vi utfører tømrer- og betongarbeid med egne ansatte håndverkere. Budsjettert omsetning i 2021 er 1,0 MRD med mål om ytterligere vekst de nærmeste årene.

FirmaBacke Stor-Oslo
FylkeOslo, Viken
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Backe Stor-Oslo skal styrke teamet og søker engasjert og erfaren Prosjektleder med sterke lederegenskaper til spennende prosjekter.

Vår bedriftskultur er preget av korte beslutningsveier i en "flat" organisasjonsstruktur med høy trivsel i et godt og uformelt arbeidsmiljø. Basert på våre grunnleggende verdier ærlighet, pålitelighet og faglig dyktighet skal vi være den mest innovative og offensive partner for våre oppdragsgivere.

Gjennom godt samarbeid, lagspill og tillit i alle ledd er vi en profesjonell og sammensveiset gjeng med stor takhøyde som sammen klarer å sette kunden og prosjektet i fokus. Vår prosjektportefølje består i stor grad av samspillsentrepriser og totalentrepriser, og prosjektstørrelse varierer fra 100MNOK til 600MNOK.

Vil du være med på å utvikle selskapet videre sammen med oss vil vi gjerne høre fra deg.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder hos oss vil du få det daglige ansvaret for prosjektet du leder og overordnet ansvar for økonomi og drift. Du utarbeider og følger opp nødvendig planverk for styring av prosjektet med tanke på fremdrift, innkjøp, HMS og kvalitet. Du har ansvar for å etablere målsetninger for prosjektet og iverksette nødvendige tiltak for å nå disse, og ivaretar kommunikasjon og oppfølging mot oppdragsgivere/byggherre. Du er opptatt av å skape et høyt presterende team og trives med å utvikle dine medarbeidere.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse på høyskole/universitetsnivå (Bachelor/Master nivå)
  • Erfaring som prosjektleder fra formålsbygg og næringsbygg.

Personlige egenskaper

Du er en lagbygger med naturlig autoritet, som evner å få det beste ut av dine medarbeidere gjennom struktur og tydelige målsetninger. Ved utfordringer ser du oftere løsninger enn problemer, og evner gjennom gode kommunikasjonsevner å dra med deg de som jobber nær deg. Har du praktisk sans og liker å konkurrere er dette bare positivt.

Vi tilbyr

  • En spennende og utfordrende stilling hvor du får brukt din kompetanse og utviklet deg
  • En sentral rolle i et selskap i vekst med stor påvirkning på egen arbeidshverdag og med korte
    beslutningslinjer.
  • Kompetente og resultatorienterte kolleger i et godt, uformelt og ungt arbeidsmiljø
  • Intern og ekstern kompetanseutvikling, bl.a. gjennom vår egen Backeskole
  • Konkurransedyktige lønns- og bonusordninger
  • Gode forsikringsordninger
  • Store muligheter til å være med å utvikle et tradisjonsrikt selskap videre, og bygge opp under de verdier som selskapet et tuftet på.

Kontaktinformasjon

Arne Landmark

Adm.direktør

40608715

arne.landmark@backe.no

Arne Nerstad

Driftsdirektør

99530920

arne.nerstad@backe.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: