Øystein Nymoen (til venstre) blir ny regionsjef for Betong Øst på Innladet. Den nye regionsjefen erstatter Øystein Bækkelien som selv gikk inn i rollen som daglig leder i Betong Øst 1. januar i år. Foto: Betong Øst

Betong Øst henter AF-leder som ny regionsjef

1. februar hadde Øystein Nymoen (31) sin første arbeidsdag som sjef for Betong Østs region på Innlandet.

Den nye regionsjefen erstatter Øystein Bækkelien som gikk inn i rollen som daglig leder i Betong Øst 1. januar i år.

Øystein Nymoen er utdannet byggingeniør, kommer opprinnelig fra Solør, men har de siste årene jobbet som Anleggsleder for AF Bygg Oslo.

Sammen med familien har han nå flyttet til Hamar der han får sin faste kontorplass på Betong Øst sitt kurs- og kompetansesenter lokalisert på Hamar Næringspark.

– Jeg gleder meg stort til å tiltre som ny regionsjef i Betong Øst. Tett oppfølging på byggeplass, samt å være til stede for kunden er noe som vil være høyt prioritert i min arbeidshverdag. Betong Øst sitt varemerke DØNN er en solid merkevare og Betong Øst har god tillit i markedet. Jeg skal være med på å underbygge dette og vise våre kunder at vi lever opp til vårt varemerke og væremåte, sier Nymoen i en pressemelding.

– Jeg takker for tilliten jeg har fått av Betong Øst og Øystein Bækkelien, og gleder meg til å være med å bidra til at Betong Øst fortsatt skal være innlandets foretrukne leverandør av ferdigbetong og pumpetjenester, sier han videre.

Øystein Bækkelien sier det har vært viktig å få på plass en regionsjef med lokal forankring og god faglig tyngde gjennom både utdannelse og arbeidspraksis.

– Nymoen har en bred operativ ledererfaring, og blant mange gode kandidater til jobben skilte han seg tydelig ut. Den lokale forankringen på Innlandet og bosted på Hamar underbygger Betong Øst sin tydelige strategi om å fortsette å være Innlandets ledende leverandør av ferdigbetong og pumpetjenester. Vi er veldig fornøyde med denne ansettelsen, sier Bækkelien i meldingen.

En av de første oppgavene er detaljplanleggingen av Betong Øst sin nye stasjonære fabrikk på Rudshøgda. Rudshøgda blir ifølge Bækkelien en viktig brikke i videre satsing på Innlandet. Det planlegges at fabrikken er ferdigstilt innen ett år.

– Nymoen blir med og styrker en veldig kompetent og ambisiøs gjeng med ansatte, og med fremoverlente eiere i ryggen har vi en meget spennende tid foran oss, sier Bækkelien.