Prosjektsjef Tunnel

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist01.04.2021

Kunne du tenke deg å lede vår nasjonale satsing innenfor tunnelprosjektering i Norge? Som en av de største samferdselsrådgiverne i Norge, og verdens tredje største rådgiver innen tunnelprosjektering med 450 dedikerte tunnelingeniører, jobber vi i over 30 land hvor vi har gjennomført noen av verdens mest komplekse og prestisjefylte tunnelprosjekter.

Nå søker vi deg som kan lede og videreutvikle vår posisjon innen tunnelprosjektering i Norge i rollen som Prosjektsjef Tunnel. I denne stillingen vil du jobbe tett med vår internasjonale virksomhet, og du får en sentral rolle i vår satsning i Norge. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her.

DU FÅR EN NØKKELROLLE I Å VIDEREUTVIKLE ET AV VERDENS LEDENDE TUNNELMILJØER

Som Prosjektsjef for tunnel i COWI, får du en sentral rolle i videreutviklingen av COWIs tunnelmiljø i Norge. Du vil også bli sentral i samarbeidet med vårt globale tunnelmiljø, og du får mulighet til å bidra med din kompetanse i spennende tunnelprosjekter verden over. Du vil dermed få muligheten til å delta i våre prosjekter både nasjonalt og internasjonalt, gjerne også som fagansvarlig eller disiplinleder i våre større infrastrukturprosjekter.

I Norge er vi nå engasjert i flere store og spennende tunnelprosjekter, inkludert Fornebubanen, Vannforsyningstunnel i Oslo, Follobanen og en rekke tunneloppdrag for Statens vegvesen og Nye veier. Globalt jobber vi med en rekke ikoniske og prestisjefylte tunnelprosjekter, inkludert E4 Stockholm - Förbifart Stockholm, Femern-forbindelsen (verdens lengste senketunnel mellom Danmark og Tyskland), Red line Metro i Qatar, KAAR-prosjektet i Saudi-Arabia og Chittagong Tunnel i Bangladesh.

DU HAR GOD PROSESSKUNNSKAP OG ERFARING MED TUNNELPROSJEKTER

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har helhetsforståelse og god kunnskap om gjennomføringsprosessen i tunnelprosjekter. Du har jobbet med tunneler enten som prosjekterende, som entreprenør eller byggherre, og du har et ønske om å bidra til å videreutvikle tunnelfaget for å møte morgendagens behov i samferdsels-Norge.

Vi leter etter deg som har høyere teknisk utdannelse, og minst 10 års relevant erfaring fra tunnelprosjekter fra vei jernbane eller vannkraftprosjekter. Praktisk erfaring fra gjennomføring av tunnelprosjekter er en fordel.
Du har sterke lederegenskaper med sans for forretningsmessig drift, markedsarbeid og forretningsutvikling. Videre har du god kjennskap til bransjens kontraktsstandarder. Du motiveres av å skape gode relasjoner til kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, og trives med å veilede og videreutvikle fagkompetansen hos de du jobber sammen med.

Ditt ansvar vil omfatte:

  • Prosjekt- og prosjekteringsledelse samt faglig ledelse i våre tunnelprosjekter og i våre tverrfaglige samferdselsoppdrag for vei og jernbane hvor tunneler inngår som sentrale objekter
  • Deltakelse i markeds- og tilbudsarbeid knyttet til fagfeltet
  • Utvikling av gode relasjoner og partnerskap i det norske og skandinaviske tunnelmarkedet
  • Forretningsutvikling innenfor fagområdet i COWI i Norge i tett samarbeid med COWIs internasjonale tunnelmiljø og øvrige fagavdelinger i COWI Norge.
  • Ledelse og videreutvikling av en egen Tunnelseksjon i COWI Oslo, herunder rekrutteringsarbeid
  • Som Prosjektsjef i COWI, vil du inngå i avdelingens ledergruppe, og divisjonens utvidede ledergruppe

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 01.04.2020. Søknader behandles fortløpende.

Arbeidssted: Oslo. Andre kontorsteder som Bergen og Trondheim, kan vurderes for rett kandidat.

Kontaktpersoner: Kathrine Tronvold, mob: 908 36 349 eller mail: kttr@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV så snart som mulig. Søknader vurderes fortløpende. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: