Lars Erik Vinje, daglig leder i VestlandsHus og Maria Gauffin, markedssjef i VestlandsHus. Foto: VestlandsHus

VestlandsHus inn på lista over Norges største boligbyggere

VestlandsHus er nå rangert som nummer seks på Topp 10-listen over Norges største boligbyggere. Dette blir kjedens debut på listen.

– 2020 har vært et rekordår for oss, og det er derfor ekstra hyggelig at dette også vises igjen, og gir oss en plass på denne lista, sier daglig leder Lars Erik Vinje i en pressemelding.

Hvert år rangerer Boligprodusentenes forening landets største boligbyggere i forhold til antall igangsatte boliger, og VestlandsHus gikk nå inn på listen på en sjetteplass med 628 igangsatte enheter i 2020. Øverst på listen troner OBOS.

Totalt for 2020 hadde bransjen en nedgang på fem prosent igangsatte enheter.

– VestlandsHus økte sin igangsetting med 23 prosent. Totalt salg for 2020 hadde nedgang på tre prosent totalt i markedet, mens VestlandsHus økte sitt salg med 20 prosent. Vi ser derfor frem til gode tall også i 2021, sier Maria Gauffin, som er markedssjef i VestlandsHus..

Hun påpeker at kjeden har jobbet hardt de siste årene for å få på plass nye systemer som gjør det enklere for forhandlerne å jobbe effektivt med kundene, samt at det er brukt mye tid på å gjøre opplevelsen for kunden enda bedre, noe hun tror bærer frukter nå.

– Det har vært hektiske år, men vi har utviklet oss mye, og det har vært mye spennende læring. Det at vi nå har plassert oss blant Norges ti største boligbyggere er en verdi både for de ansatte i kjeden, som har gjort en fantastisk jobb, og for våre kunder, som ser at VestlandsHus er en aktør med tyngde i markedet. Nå er ambisjonen selvsagt å klatre på listen, sier Gauffin.