Foto: Fritzøe Engros.

Fritzøe Engros kjøper Hardstuff

Fritzøe Engros har inngått avtale om kjøp av Hardstuff på Nesbru. Hardstuff omsetter for cirka 65 millioner i 2020, og leverer blant annet kompositt terrassegulv, bambus-produkter og fasadeplater.

Administrerende direktør Espen Randsted i Fritzøe Engros.

Overtakelse av selskapet vil skje 4.januar 2021, skriver de to selskapene i en pressemelding.

Administrerende direktør Espen Randsted i Fritzøe Engros AS ser frem til å tre styrket inn i fremtiden sammen med Hardstuff AS.

– Hardstuff er et spennende og veldrevet selskap, og vi har lenge vært kjent med at Hardstuff har en sterk merkevare som passer utmerket sammen med vår profil og vår utviklingsstrategi, sier Randsted.

Administrerende direktør Tor-Ivar Frey i Hardstuff ser også frem mot å bli en del av Fritzøe Engros.

Administrerende direktør Tor-Ivar Frey i Hardstuff.

– Jeg er trygg på at Hardstuff vil bli ivaretatt og videreutviklet sammen med den kunnskap og styrke som ligger i Fritzøe Engros og deres posisjon i det norske mar­kedet, sier han.

Blir markedsledende

Ifølge Fritzøe Engros vil oppkjøpet av Hardstuff sørge for at de nå blir markedsledende innen området selskapet beskriver som terrasseproduk­ter med lang levetid og lite vedlikeholdsbehov.

– Vi ser et stort potensiale ved å kunne levere et komplett sortiment i ”high-end”delen av terrassemarkedet, hvor våre felles produkter vil utfylle hverandre på en me­get god måte, fastslår Randsted.

– Det står stor respekt av hvordan Hardstuff har bygget opp sin posisjon innenfor dette segmentet, og det er noe vi ser frem til å være med å videreutvikle, tilføyer han.