Norconsults avdeling for skoleutvikling har bistått Bergen kommune i flere planleggingsarbeid knyttet til skole-, barnehage- og idrettsanlegg. Nå er de tildelt ny rammeavtale med Bergen kommune. Her fra Landås skole. Foto: Norconsult

Norconsult vant rammeavtale med Bergen kommune

Norconsults skoleavdeling er tildelt en rammeavtale med Bergen kommune. Avtalen omfatter bistand til utarbeidelse av skolebruksplan, barnehagebruksplan og idrettsplan.

– Vi ser på denne type oppdrag som faglig utfordrende og spennende. Vi ser frem til å bidra til å utvikle gode fysiske læringsmiljøer og rammer for idrettsaktiviteten i Bergen, sier Dan Lysne, seniorrådgiver i skoleavdelingen i Norconsult og ansvarlig for rammeavtalen i en pressemelding.

– I henhold til rammeavtalen skal vi også bidra med kapasitet og kompetanse til oppfølging og gjennomføring av vedtatte tiltak – i hovedsak tidligfaseplanlegging av konkrete byggeprosjekter, legger han til.

I tildelingsbrevet fra Bergen kommune står det blant annet:

«Oppsummert vurderer oppdragsgiver at tilbudet i svært stor grad svarer på utlysningen, og viser hvordan teamet kan bruke sin kompetanse til å løse det utlyste oppdraget».