HMS-leder

Betonmast Romerike påtar seg oppdrag innen næring, offentlige bygg, bolig og rehabilitering.
Prosjektporteføljen består av kontorbygg, blokkleiligheter, flerbrukshaller, lager, butikklokaler og omsorgsboliger.
Vi jobber med alt fra næring og undervisningsbygg, til større leilighet og boligprosjekter, og det kan droppe inn en skihall fra tid til annen. 

Virksomheten ble startet opp i 2009, og vektlegger tilstedeværelse i lokalmarkedet. Kontoret vårt ligger i Storgata i Lillestrøm, og markedsområdet strekker seg fra Mjøsa i nord og sørover til hovedstaden.

FirmaBetonmast Romerike
FylkeViken
StedRomerike
Søknadsfristsnarest

Betonmast Romerike AS er i sterk vekst, og søker etter en dyktig HMS-leder. Vi ønsker at alle skal komme trygt hjem hver dag, og dette oppnår vi gjennom en kompromissløs holdning til sikkerhet og et systematisk arbeid med helse og ytre miljø.

HMS-leder vil sitte tett på og være sentral i bygging av Fjellhamar skole, som blir Norges største barneskole. Dette er per juli Betonmasts hittil største kontrakt.
Etter ferdigstillelse av denne kontrakten vil stillingen være sentral og kandidaten vil fungere som HMS-leder prosjektene til Betonmast Romerike AS.

Prosjektet gjennomføres med samspill som samarbeidsform og en totalentreprise med partnering i bunnen. Avtalen har en verdi på ca. 1,2 milliarder kroner ekskl. mva., og er per juli 2020 Betonmasts hittil største kontrakt.

Du vil jobbe i et firma med stort fokus på prosjektene. Betonmast er et sosialt konsern som har fokus på kulturbygging og et miljø som er preget av ekte arbeidsglede og entusiasme.

Vi ønsker deg som brenner for HMS-faget og som ønsker en unik mulighet til personlig og faglig utvikling. Du vil få ansvarfulle oppgaver og stor innflytelse.

Vi tilbyr en sterk firmakultur med fokus på samarbeid, lønnsomhet og stolthet, og har en arbeidsplass hvor vi tar vare på hverandre.

Vi søker deg som er analytisk, strukturert og systematisk. Du er selvgående med stor gjennomføringsevne. Vår nye HMS-leder er en lagspiller som kommuniserer fag på en profesjonell måte. Høy faglig integritet og lojalitet er en forutsetning for å lykkes.

Vår nye HMS-leder har solid IT og systemkompetanse, og ønsker å bidra til utvikling og kompetansedeling innenfor sitt fagfelt.

Ønsker du mer opplysninger om stillingen, ta kontakt med Lise M. Bekken i Kvikkere Hoder på 98265507.

Vi ber deg i henhold til GDPR, søke via søknadslink, og ikke direkte på mail til oppgitte kontaktpersoner.
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Søkere vil bli vurdert fortløpende og aktuelle kandidater blir kontaktet for samtale.

Søk stilling

Vis flere stillinger: