Prosjektleder Kristian Wigen fra servicekontoret (t.v.) og varehussjef Bjarte Øie, som sammen har gjennomført prosjektet. Foto: NeumannFoto: Kristian Wigen, NeumannFoto: Kristian Wigen, NeumannRegionsdirektør Ivar Klette og administrerende direktør Kjell Paulsrud. Foto: Kristian Wigen, Neumann

Neumann Bygg i ny drakt i Sørlandsparken

Fra 8. desember og videre utover i uken har Neumann Sørlandsparken en forsiktig åpningsfest for å markere at varehuset er bygget om til Neumanns nye konsept.

For Neumann Bygg ble dette det fjerde byggeprosjektet i år.

- I likhet med de to foregående nyåpningene, Finnsnes i mai og Stavanger i august, så legger koronapandemien en demper på festlighetene, og det er ikke planlagt en stor åpningsfest som normalt samler mye folk. Det ble likevel en hyggelig markering i morgentimene i dag, og da spesielt for personalet og teamet som har stått bak gjennomføringen av dette prosjektet, heter det i en melding fra selskapet.

I Sørlandsparken ble proffsenteret flyttet midlertidig inn i trelasthallen og drevet der slik at selve ombyggingen foregikk i et avgrenset område uten for mye interaksjon mellom prosjektarbeiderne og varehusets medarbeidere og kunder.

- Det er spesielle tider om dagen, men det har likevel ikke hindret oss i å gjennomføre ombyggingsprosjektene våre det siste halve året, og det med smittevernhensyn ivaretatt underveis. Med Sørlandsparken har Neumann Bygg løftet fire av varehusene over i nytt konsept bare i år, når vi tar med Bergen som vi løftet i januar, sier en fornøyd prosjektleder Kristian Wigen i meldingen.

- Proffsenteret er bygget i Neumanns nye butikkonsept, som vi mener er byggevarebransjens beste tilpassede konsept for proffen, sier regionsdirektør Ivar Klette.

- Vi har flyttet salgskontorene mer sentralt inn i proffsenteret for å være enda mer tilgjengelig for kundene våre, har etablert et mingleområde for den uformelle kaffepraten, og vi har både møtesenter og møterom å tilby våre proffkunder som ønsker å ta med seg sine kunder inn til oss for å foreta valg og tilvalg i prosjektene. Trelasthallen er ikke berørt av dette prosjektet, men det er ikke så lenge siden denne ble oppgradert noe, med drive-thru og varmtlager for listverk blant annet sier varehussjefen i Kristiansand, Bjarte Øie.