Morten Dahl (fra venstre) og Tom Wigdal i Utleiesenteret AS, takker Arne Jørgensen i Brubakken AS for den store kontrakten som omfatter leveranse av 69 lifter i løpet av 2020.

Stor liftleveranse fra Brubakken til Utleiesenteret

Innen nyttår skal Brubakken AS levere 69 lifter til Utleiesenteret AS i Drammen.

Den store leveransen omfatter alt fra små sakselifter til store bomlifter. Avdelingsleder Lift, Arne Jørgensen i Brubakken AS, sier til Byggeindustrien at kontrakten er omfattende.

– Dette er en stor avtale for oss. Vi leverer rundt 200 lifter totalt i året, så denne kontrakten utgjør rundt 40 prosent av markedet vårt i 2020, sier Jørgensen.

Innkjøpsansvarlig Tom Wigdal i Utleiesenteret AS er glad for kontrakten som er i havn.

– Vi opplever Brubakken som en stødig leverandør, og får gode tilbakemeldinger om produktene deres fra markedet vårt, sier Wigdal.

Også salgs- og markedsansvarlig Morten Dahl i Utleiesenteret uttrykker stor tilfredshet med Brubakken som liftleverandør.

– De gir god service, noe som er viktig både for oss og for kundene våre. Brubakken leverer en solid totalpakke, sier Dahl, og opplyser at avtalen er verdt opp mot 30 millioner kroner.

Brubakken AS er importør av det amerikanske liftmerket JLG, som produseres både i USA og ved forskjellige fabrikker i Europa.

– Vi har hovedansvaret og garantiansvaret for nye JLG-lifter i Norge, sier Arne Jørgensen.